Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğlenceli Funk Grupları Önerileriniz

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

dave weckl band dinle.

chick korea falan.

marcus miller ve tayfası gayet iyi.

victor wooten ve carter beuford'un var uzunca çalışmaları.

yine marcus wooten ve stanley clark'ın oluşumu SMV var.

tabi bunlar bass ağırlıklı müzik türünden ötürü ama tayfaları çok çeşitli olduğundan çok geniş yelpazeleri var.

edit: greg biraz fusion ağırlıklı olsa da gideri var bu konuda. greg chambers ve tetsuo sakurai 3 lüsünü de öneririm.

larry graham falan da unutmamak gerek tabi.

Sosyal ağlarda paylaş

tamamdır şimdi bakıyorum hepsine teşekkürler.

Marcus Miller, Victor Wooten gibi bu ekip daha çok jazz tınlıyor kulağımda yani tam aradığım anlamda çok eğlenceli funk gibi gelmiyor bana. Onların da yeri ayrı tabii ki.

Fusion güzel gidebilir Funkla karışık hali. Veya blues etkileri çok olan üflemeler yaylılar olan funklar olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

tabii ki de greg howe ustat.

Bu şahaneymiş. Aslında vokalli parçalar arıyorum bu eğlenceli melodiler içerisinde ama bu da dinlenmesi gereken bir adammış bu tarz içerisinde çok teşekkürler

edit : Bu tarz başka gitarcılar da varsa veya bu ayar hızlı drive çalan jazz gitarcıları ( Frank Gambale'in bazı parçalarda yaptığı gibi ) varsa onları da önerirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Bleeding said:

edit : Bu tarz başka gitarcılar da varsa veya bu ayar hızlı drive çalan jazz gitarcıları ( Frank Gambale'in bazı parçalarda yaptığı gibi ) varsa onları da önerirseniz sevinirim

su adama da bir goz at o zaman
favorilerimdendir kendisi, ama cok tembel, yeni bi album cikaramadi ne zamandir.

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...