Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Yeni pc aldim ancak bir sorun var. orn patide dolasirken ekran birden yemyesil oluyor (arka plan renginden) ve restart atmadan gecmiyor. Acayip canimi skmaya basladi. Neden kaynaklidir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 driver güncellemeyi dene monitöru kapatıp acınca düzeliyor mu? restart harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kaç derece ekran kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şuan yeni başlattım pcyi 30-40 arasında sıcaklıklar ekran kartının son sürümü güncel ekranı açıp kapayınca gitmiyor %99 ekrandan kaynaklı değil problem çünkü laptop ile de kullanmıştım bu ekranı 3-4 gün. böyle bir sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kablolar düzgün oturdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi bak benim diğer sistemde galiba işlemciyi tam oturtamamışım yandı chipset.aynı durum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ya bide aldigim yer 10 12 saat test yapmis saka gbi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ekran kartının düzgün oturduğundan ve güç girişi varsa düzgünce bağlandığından emin ol. Yoksa ram slotlarını değiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 deli olucam ya. oyun oynarken hiç bir sorun yok. steamden birşey yüklerken bununla karşılaşıyorum ne alaka anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar