di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Az once ofiste "zamaninda kim ne yapmis" diye sidik yaristirirken aklima geldi, aradim buldum. Boyle bisey yapmisim lan taa 2004'te. Flash yaparken Corel kullandigimi falan goz onunde bulundurunca baya da guzel yapmisim hani. Pitipitipitipiti gidiyo. hehe. Ahanda Klasor adi sc2 idi, o yuzden sc2 yazdim boyle ilgi ceksin, acip bakin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 flash mx 2004 teyy teyy, ne gunlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ahaha bi framede aşağıda ağaç çıkıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 subliminal message ! O frame de reklam var, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 neyse ağaç yerine başka bişey de çıkabilirdi bi framede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar