Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://i.imgur.com/mMeyP.jpg şu tarz, başka hangi oyunlarda oluyodu hatırlayamıyorum ama fifada sanırım tribünleri veya gökyüzünü gösterince yapıyodu böyle anlık siyah oluyo bazı yüzeyler ekran kartı sürücüsünü güncelledim, ama sanırım ekran kartı ısınıyo , bilgisi olan? help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 en azından ekran kartın ne onu yazsaydın? :) edit: 1.bir de dxdiag sonuçlarını söylersen iyi olur. 2. device manager da ekran kartında sorun görünüyor mu? yüklediğin driver versiyonu falan uyuşuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 8800 gts ekran kartı directx sorunu gözükmüyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Farkli driverlar denediysen sorunun donanimda olma ihtimale yüksek derim. Grafik kartlari benchmark testleri var hani böyle 10-15 dakkalik video renderleyip puan veriyor. Onlari calistir bir bak onlarda da olcak mi benzer sorunlar ya da cökmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 3dmark 06 yı denedim full bitirmedim ama hiç böyle bi sorun olmuyo yenisini çekip onu da mı denesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oyundan kaynaklı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun kardeşim, ekran kartını eline almışsın. şimdilik çok geç olmayabilir tamire göndermek için de ben olsam 8800GTSi tamire yollamam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bir de eski sürücülerle dene bende bu tarz bir sorun olmustu ati de sürücü güncelledikten sonra olmustu ama sorun eskisini kurunca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar