EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Kendine güvenen, saglam erkek olmakla ukalagalık arasında ince bir çizgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yemez. öyle yaparsa mutlu son olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ya kusura bakmada buraya bu topici acıncaya kadar gidip 10 tl basıp su kitabı alsan ve 2 saatini ayırıp okusan ne guzel olurdu dimi?..bu kadar kitap okumayı sevmeyen bi halk yok ya.. ps: insallah kızla isin olmaz amintobello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Vingthor said: 8.yol yazan tişört bastır ve yanına git. (8.yol yazsın onun altından penise kadar ok insin) tıs tıs tıs konu benim için burda bitmiştir,daha iyi fikir gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 valla kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama Lost'un ilk veya ikinci sezonu bitmiş. Ben hiç izlememişim. Yeni tanışmışım, ayarlamaya çalışıyorum, Kız başladı -izlediğimi varsayarak- ya adadakiler hede hödö mödö dödö. - Adadakiler hede hödö mödö. - Harbiden ya, değil mi? - Sonra ada hede duman mödö. - He ya çok şaşırdım. - Sezon finali de hede oldu hödö merakla bekliyorum dödö. - Zaten oynasın direk izliyeceğim. ahaha, hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: şu son açılan iki konuya (kasiyerli ve bu) inanamıyorum ya. bu kadar da überfeminist olmayın yau yani iki konuda da tanışmak için taklalar atılıyor ama amaç tanışmaksa, hani kızın olumsuz tepkisine göre uygarca dönüp gidebiliyorlarsa sorun yok. sanki siz kızlar hiç ama hiç x oğlanıyla tanışmak için benzer numaralar falan yapmıyosunuz hayret bişey. yapmayanınız da oğlan gelsin diye boşluğa trip atıyor tutmayınca da bunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Türk kızıysa uğraşma bile bence, bildiğimiz Türk kızıysa bırak 7. Yolu , 8. Yolu okumakla bağlantı kurmayı , trende bi kütüphane kitap okusan , kafasını çevirip de bile gülümsemez bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 o kitabı okuyan kıza değnekle dokunmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 e çözümü kaç kere söyledik, çıkart masaya vur dedik. tut saçından vs dedik. ondan sonra buraya bi kızla tanışmak için binbir takla falan filandı yazıyosunuz, bella da aynı şekilde tersleyince überfeminist oluyor. geçin şimdi bu ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 trolllenecembüyük ihtimalle ama... bir kızın yanına gidip -merhaba- diye sohbete girip olayı telefon numarasını almaya vardırmak bu kadar zor değil. pick up linelara veya kızın ilgilendiği bişi bilmenize gerek yok. off off sonra türk kızları gitsin rus kızları gelsin hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: sen son duyuruyu okumadın herhalde. bundan dolayı şikayet ettin de banladıysa yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 lan bi tanemi adam okumamis su koca paticikte su kitabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aa sen de mi mutluluga giden 7 yolu okuyorsun de ve hemen MSN iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oha ban gelmiş sdf. napalım aga o kitabı. kız o kadar önemliyse gider alır okursun o kitabı. değilse de salla zaten. bi dahaki gördüğünde eline kahve al ve yanından geçerken hafiften dök ya da döker gibi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hahaha ee sonra nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sonra hemen MSN isteyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi kızın değil kitap arkadaşı onda unutmuş aslında geri verecek sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: hahaha ee sonra nolcak? orası da arkadaşın yaratıcılığına kalmış. ben şahsen "ee napim ondan sonra çok saçma bu şey" demiştim bunu bana tavsiye eden arkadaşa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 biri karşıdan karşıya geçerken beni durdurup "alır mısınız şunu" diye böyle ayı gibi kağıt vermişti, bi baktım telefonunu yazmış salak. güvene bak. böyle şeyler denemeyin mesela bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahahhsdasfsd kazmaymış o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ya bella sen baya bi çok kötü örnek yaşamışsın. o yüzden çok fazla temkinli yaklaşıyosun olaylara gibi. sürekli başına gelen saçma sapan bi olay olmuş senin. aslında durum öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 valla nerde tuhafı manyağı beni buluyo ya bıktım anlatsam roman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 anlatsana... sen de burda yazi dizisi yap, inci sozlukten yenimiz eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 al benden de o kadar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar