Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: BabacumMostors, 21 Eylül 2004 02:04 tarihinde demiş ki: gözlemlediklerimi sizinle paylaştım artık bazı şeylere (en azından benim bakış açımdan) neden üzülmememiz gerektiği anlaşılmıştır. Ben fazlasıyla anladım ne anlatmak istediğini,çok teşekkür ederim.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 reca ederim :) hem o kadar psikoloji sosyolojiyi boşuna okumadık ;)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 02:08 tarihinde demiş ki: kıza soylemediğimiz kalmadı bu arada... onun açısından düşünmeli biraz da... brook dedi ki : çok kıskancım sıkmış olabilirim dedi... madalyonun diğer yüzünü çevirmeli... Sen sana karşı hata yapmış bir insanın kalbinimi kırmak istersin peki? Hiç tanımadığın biri bile olsa bir insanın kalbini kırmak duygularını incitmek onu evire çevire dövmekten çok daha canını acıtır. Bunun sana bağıran bir insanı sopayla dövmekten farkı yok.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neyse brook belkide benim bu yazdıklarımın hiçbirini sölememen gerekir..gülümse geç..Daha kalite daha kişilikli kadınlarda olucaktır hayatında..Ona bu sekilde benim sinirimle hitab etmen bile ondan bir karakter oldugunun göstergeside olabilir.. Sorunlu ruhhastası bir karakter göstergesi.. En iyisi tepkisiz kalmak..Bırak tamamen ne mesaj at ne ara.. Sil herşeyini telefonundan..Gülümse geç[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Evet aynen öyle yapıcam. Hepinize çok teşekkür ederim,gece gece rahatlattınız beni..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: 15 dakika önce kız arkadaşım aradı ve artık bitmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Tam aptala döndüm nedenini sorduğumda bana,bütün gençliğini benimle harcamak istemediğini,yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi. Ama beni de çok sevdiğini benden kopamadığını,bu yüzden telefondan açıkladığını söyledi. Söylicek hiçbişey bulamadım, tamam dedim. Şu an aptal gibiyim tam 25 aydır beraber olduğum kız arkadaşımdan ayrıldım :( 16-18 yaş arasında mı bu arkadaşımız? eğer öyleyse çok normal , aynı şeyi bende yaşadım. salak her zaman salaktır.ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 rahatla tabii... genç yaştasın daha... dur daha ne aşk acıları çekeceksin... bu geceki olaya gulup geçeceksin ileride;)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kızda 18 yaşında buarada.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 puppy love[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bende senin gibi üzüldüm zamanında işte 4 yıllık sevgilimden ayrıldım bide. 2 sene sevgilisiz gezdim , şimdi potansiyelin farkına vardım. 2 sevgilim var ehhehehe gerçi bir tanesiyle ayrıldık 3 saat önce ya o da ayrı konu. neyyse[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 insan 80630 da takılınca böyle oluyor işte ehuehue[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bak işte zamanla Head gibi oluorsun Brook... zaman sana herşeyi oğretior... bunları yaşamalısın... daha dur neler goreceksin...filmlerdeki kotu adamlar ve kotu kadınlar cidden var :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kardeşim takma kafana,sen hem ortamlara çok dolan bi adamsın daha çok bulursun yorma kafanı :) Aslında düşünmğyo değilim sizin bölüme bi el atsammı diye :D Şaka biyana harbiden takma kafana.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: BabacumMostors, 21 Eylül 2004 02:22 tarihinde demiş ki: insan 80630 da takılınca böyle oluyor işte ehuehue heuehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Çok saolun hepiniz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Valandil is a ownz person and he can always find ownzable chick for ownz.. we love u valandil. keep on ownzing.[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sonra anlayacaksın ne kadar büyük hata yaptığını. ama önemsemeyeceksin.. babam sevgilimle olan 3. yılımda "bu kızı niye hala besliyorsun?" demişti de babama kızmıştım. haklıymış adam[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Eternal, 21 Eylül 2004 02:27 tarihinde demiş ki: Valandil is a ownz person and he can always find ownzable chick for ownz.. we love u valandil. keep on ownzing. 1 4m t3h h4x0r!![signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 [signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 adam reklamda yaptı ya hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 poz guzel de... parmaklar nie oyle dik duruor...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: bütün gençliğini benimle harcamak istemediğini,yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi. zaten böyle bişey diyen biri hiç seni sevmemiştir . boşuna üzülme .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 02:34 tarihinde demiş ki: poz guzel de... parmaklar nie oyle dik duruor... komando ramiz pozu o[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 02:02 tarihinde demiş ki: valla bi bayan olarak kız ark.ının bu sozlerine bi anlam veremedim...bence yeni biri vardır... ben bi erkeğe bu lafı soylemem için kesinlikle sevmior olmam lazım..ama sevmior olsam bile inan gonlum kalbim elvermez soyleyemem ya... soylenmez... ne demek bu şimdi? senden sıkıldım gidicem diğer erkeklerle takılcam var mı bole bişi ya gezegende hala hayat var galiba.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 gezegende hayat var tabiki... seçmeyi bileceksin... karpuz seçmiorsun.. ;)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar