Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ulan Matrix Matrix Dedik Cuma gecesi 00:30 da bilet aldık. Soora bize Filmin 30 dk geç başlayacağını söylediler zaten millet koptu orda isyan bi isyan herkes ben dahil kafayı yedi.. Sonra neyse içeri girerken o da ne dumur film daha bitmemiş içeri alıyorlar milleti. Bide film arası 45 dk sürünce herkes isyan etti biletleri geri verdik paramızı aldık kaçtık.Sonra öğredik 5 salon için 3 makara film alınmış ordan oraya makara yetiştiriyorlar.. Tepkinizi Gösterin arkadaşlar....[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bize olmadi valla :) (Bu ne bana dokunmayan yilan bin yil ya$asincilik...) [hline]tHe Original fi$h [Bu mesaj -Wissy tarafından 20 May 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: -Wissy, 20 May 2003 13:02 tarihinde demiş ki: Bize olmadi valla :) (Bu ne bana dokunmayan yilan bin yil ya$asincilik...) [hline]tHe Original fi$h [Bu mesaj -Wissy tarafından 20 May 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Seni Spec'in pitona havale ediyom o zaman sana olunca görürsün...[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Gawain, 20 May 2003 13:13 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 20 May 2003 13:02 tarihinde demiş ki: Bize olmadi valla :) (Bu ne bana dokunmayan yilan bin yil ya$asincilik...) [hline]tHe Original fi$h [Bu mesaj -Wissy tarafından 20 May 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Seni Spec'in pitona havale ediyom o zaman sana olunca görürsün...[hline]Camelot Knight Avalon. Yok oyle bir$ey..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 4 ever sux sinemalar[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 cineplex odeon a gidin[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Prawler, 20 May 2003 14:09 tarihinde demiş ki: cineplex odeon a gidin[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Esasında biraz pahalı ama olsun gidilir yane ben daha önce girmiştim orası kalite ucundan azıcık[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Prawler, 20 May 2003 14:09 tarihinde demiş ki: cineplex odeon a gidin[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Walla tavsiye edilir. Öğrenci 6 milyon olması gerek. 18 den sonra öğrenci geçmiyor odeonda aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Reloaded ilk gün,ilk seans 25 dakika boyunca hoparlörlerden patlama sesleri duyarak seyrettik...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Gitmiycem bile ben[hline]Hepsi Gercek...!!![Bu mesaj WindShade tarafından 21 May 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ana o imza ne[hline]Hepsi Gercek...!!![Bu mesaj WindShade tarafından 21 May 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lo bide bileti iade ederken surat yapıyorlar ya hasta oldum ulan atlas sineması almadıki matrix filmini oranın salonu var ya ses ve rahatlıkta bin çeker diğerlerine..ehehhe :P[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 gawain :) bende orta 1 deyken Sir lancelot yazardım ark da gawain nickini kullanırdı hey gidi hey.... sonra orta 1 yazının oratalrında okuduğum birkaç şeyde Camelotun ingiliz efsanesi olduğunu ögrendim ve hemen nickler çöpe.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: TheSilver, 21 May 2003 11:27 tarihinde demiş ki: gawain :) bende orta 1 deyken Sir lancelot yazardım ark da gawain nickini kullanırdı hey gidi hey.... sonra orta 1 yazının oratalrında okuduğum birkaç şeyde Camelotun ingiliz efsanesi olduğunu ögrendim ve hemen nickler çöpe.[hline]I'm a lost soul in frp CAMELOT ingiliz deil kelt mitolojisidir ingilizler kendilerine mal ederler seni bu konuda aydınlatabilirim aksini ispatlarsan bende nickimi bırakırım[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar