Dariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bu artifact e kafayı takmış durumdayım. Gerekli tüm idol leri topladım kitabımda var. Merak ettiğim şudur; Bu linos denen eleman artifact i her seferinde düşürmüyormuş, ilk denememde düşürmiycek diye varsayarsak benim ikinci ve sonraki denemeler içinde tekrar o idolleri farmlamam gerekiyormu? Daha önce yapmış olan bi arkadaş yardım ederse yahşi olur. Aksi halde çok acıtıcak o idollerin tanesi 700 golddan başlıyor lancelotta. 4 saatte shaman la anca farmladık. Lütfen vos, allakhazam yada toascrolls linki falan vermeyin oralara çoktan baktım. Ender kullanılan bi artifact olduğu için yeterli bilgi yok orda.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tam da dün akşam onu yaptık kay'da hatta acemisiydik biraz, nerdeyse dağılacaktık bi ara :p ama uzun uğraşlar sonunda hallettik ve... düşürmedi... yani düşmeyebiliyo ve öyle çok kolay bir mob da değil yani, bi sürü insanı toplayıp yapacaksın ve düşmeyecek, çok sinir bozucu idolleri bilmiyorum ama tekrar toplamak gerekiyo mu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 gerekiyor. o yüzden kayda kimdsede yok eirene cok gıcık bi olay.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 galahadda 3 kişi(skald+shaman+bd) 2 kere öldürdük. 2sinde de düştü. ama çok iyi bişi değil zaten. birini sattık birini shaman kullanıyor.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Gerekiyor Mob zor degil, 3 kisi pbt fop fln varsa oldurur. Drop rate Healers Embrace oranina yakın seyrediyor. Kay da Pazzoo 12 kere öldürdü ve daha düşmedi. Ben Healers Embrace için 25 kere öldürmüştüm Mesedsubasteti, ama ilk seferinde düşürenler de var tabi.[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Tüh, peki. 10 dakika içinde öldürülmediği taktirde ne credit veriyor nede item düşürüyor bunu biliyorum sadece. Ilk zamanlarda düşme oranı 10% muş sonradan 75% e çıkarılmış diye okudum. ilk Fushizzle da görmüştüm toa çıktığı zamanlar. Ozaman statlar daha farklıydı proc ve bir iki resisti nerf lendi sonradan, nerfte değil galiba damage bonus dan % oranında bişey düşürülüp melee resistlere eklendi. Proc reverse proc a döndü vs. Benim gibi rvr hayatı duel dan ibaret biri için gov dan daha kullanışlı gibi passive proc baabında. Spell range le falanda alakam yok kimse range imin yarısı kadar yer vermiyor zaten duel başlarken. Birazda farklı olmak istediğimide kabul ediyorum. Kastırıp farmladığım gov dan soğudum artık lancelotta gov suz adam yok.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Dariel, 25 Eylül 2004 19:07 tarihinde demiş ki: Tüh, peki. 10 dakika içinde öldürülmediği taktirde ne credit veriyor nede item düşürüyor bunu biliyorum sadece.... lol bu eğer kesinse ben niye düşüremediğimizi anladım 1 saatten fazla uğraştık biz onlar :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bakın sağdan soldan öğrendiğim bir yol daha var her seferinde düşürdüğü söyleniyor. Linos la konuşmayıp direk giriyorsunuz, hitpoint i yarıya falan indiğinde anahtarın yarısnı veriyorsunuz. Öldüğünde hem anahtarı hemde artifacti düşürüyormuş. 10 dakika mevzusu malesef doğru black.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 eheh Eirene yi gelin bana sorun :=)) belki 1 hafta camp ledim linos nerde ne zaman cikar :P... biliyosunki 3 pop point var linos icin... Skyros ----> Naxos ----> Melos bu siraya göre pop oluyor linos.... Örneyin ilk skyros ta pop oldu ve kimse kesmesse 20 dk icinde diyer pop noktasina gidiyor... Linos pop olduktan sonra ilk 10 dk icinde kesilmek zorunda yoksa Key i düsürmüyor... Eirene Chestpiece in düsme sansi tamamen Random... ve idollerle alinan key in Linos a verilmesinden dolayida basarisizlik halinde idoller uçuyo :) bu arada hala alamadim Eirene Chestpiece yi... Toa dan gercekten nefret ediyorum Siz gidin camp edin gerekli herseyi yapin Drop olmasin hangi sivri zeka düsünmüsse bunu aklindan süphe ediyorum... İnsan lar artifact ler icin Camp kavgalari vs vs derken düşman oluyor... gerçekten büyük saçmalık bu goa in yaptiklari neyse kolay gelsin...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Territory lerde 20 şer dakika durma olayı nı bende okudum ama deiştirmiş olucaklarki hikaye. Linos un etrafinda priest leri 4 saat camp ettim kıpraşmadı adam. İkinci kezde naxos un orda camp ettim priest leri gene bi 2 saat. Gene kıpırdamadı ilginçtir.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar