nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 arkadaşlar herhangi bir üniversitenin mekatronik müh veya mekatronik ön lisans programlarından birinde araştırma görevlisi olmak üzere giriş sınavına giren var mı ? ne tarz sorular cıktıgını arıyorum,arkadaşı eşi dostu giren varsa yönlendirirse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Böyle bi sınav varmı? İlk defa duydum öyp ile alınıyor olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Yok öyp değil, akademisyen alınırken ALES, ortalama ve ÜDS birleşimi ön elemeyi geçen eğer 2 kişilik kadro varsa 8 kişiyi sınava alıyorlar, eski usül işte. Her üniversitenin hatta ve hatta yanına adam alacak her hocanın sınavı çok farklı olur, o yüzden daha önce girmiş birisinin sana çok da yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Ama şunu söylemem lazım ki, mevzuya bayağı bir hakim olman lazım, ben ekonometriciyim mesela, ekonometri sınavına gittim vaktiyle kadro için, 15 tane soru vardı, içlerinden bir tanesnin nasıl çözüldüğünü bilmeme rağmen o an poisson dağılımının formülü aklıma gelmedi yapamadım; 2 kişi full çekmiş ben tek yanlıştım giremedim kadroya 2 kişi alıyorlardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 evet sıkı bi sınav gibi gözüküyor,hazırlanıyorum bakıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sonuç noldu, girdiniz mi sınava? Konu bayadır bi konusulmamış ama;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Doç. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar