Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Arkadaşlar ya ben simdi bi pazar alani yapıcam ama simdi duvar doserken..direk olara bi yerden biyere dosemek istiyorum onu kısa yoldan bi komutu olduunu hatırlıyom acaba bilen varmı acabe?? Yani direk duvarı koydum dielim..onu koyduktan sonra direk uzatmak istiyorum başka bi yere tek tek koyacaıma bi kerede istediim yerden istediim yere kadar uzatma olayı ): Benim kullandıım axis te yok ama başka axis te olduunu biliyom ama o versiyonunu kulanmayı bilmiyom acıkcası. kullandıım versiyon 0.13 ... Komutunu bilen varsa soleyip yardımcı olursa sevinirim saygılar.. Valla biliyom biraz karman corman anlatım ama anlayan yardımcı olursa sevunurum :)
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tile "yukseklik" "id"[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 benim istediim yukseltmek deil benim istediim bitane duvarı bi defada iki uc ekran sıralamak...
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 zaten bu komut bu ıse yarıyor her bolgenın yukseklıgı farklı oldugundan yukseklıgı belırmek zorundasın[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bu komutu bir ornekle bana gosterirmisin.. tile 25 i_wall_stone yazdım işlemedi..
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 .tile 20 i_paver_stone gibi[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 axiss ilede yapabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 axis versiyonumda o komutu bulamadım yaa ...
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 item koyma yerinin altında olması lazım...[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 item koyma yerinin altında tile diye vardı sanırım o slota tıkladığında sana bir yer seç diyordu sonra bir başka yer daha seçmeni istiyordu ve seçtiğin iki nokta arasını itemla dolduruyordu aynı düzlemdeki iki noktayı seçmişsen (gözler yanılabiliyor ben bi üst düzlemden bi alt düzlemden seçip iki sıra duvar çektiğimi biliyorum) item o çizgi üzerinde sıralanıyordu işallah yapabilirsin bi yanlışlık yoktur.
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 axis i açıyorsun. üstteki menülerden "items" i seçiyorsun. döşeyeceğin item'i seçiyorsun. o menüde aşağı kısımda bulunan "Z" harfi ve yanındaki boş kutu yüksekliğini belirtir. Oradaki kutuya yüksekliği yazıyorsun.Sonra "Z" harfinin solundaki "Tile" yazan kutucuğa basıyorsun. İlk bastığın yer döşemenin başladığı yer. İkinci bastığın yer nereye kadar döşemek istediğin nokta.[signature][hline]Xaelin...
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Arkadaşlar cok ama cok saolun beni buyuk bi dertten kurtardınız...
Öne çıkan mesajlar