Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komut sorumu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ya ben simdi bi pazar alani yapıcam ama simdi duvar doserken..direk olara bi yerden biyere dosemek istiyorum onu kısa yoldan bi komutu olduunu hatırlıyom acaba bilen varmı acabe??
Yani direk duvarı koydum dielim..onu koyduktan sonra direk uzatmak istiyorum başka bi yere tek tek koyacaıma bi kerede istediim yerden istediim yere kadar uzatma olayı ):

Benim kullandıım axis te yok ama başka axis te olduunu biliyom ama o versiyonunu kulanmayı bilmiyom acıkcası. kullandıım versiyon 0.13 ... Komutunu bilen varsa soleyip yardımcı olursa sevinirim saygılar..

Valla biliyom biraz karman corman anlatım ama anlayan yardımcı olursa sevunurum :)
Mesaj tarihi:
item koyma yerinin altında tile diye vardı sanırım o slota tıkladığında sana bir yer seç diyordu sonra bir başka yer daha seçmeni istiyordu ve seçtiğin iki nokta arasını itemla dolduruyordu aynı düzlemdeki iki noktayı seçmişsen (gözler yanılabiliyor ben bi üst düzlemden bi alt düzlemden seçip iki sıra duvar çektiğimi biliyorum) item o çizgi üzerinde sıralanıyordu işallah yapabilirsin bi yanlışlık yoktur.
Mesaj tarihi:
axis i açıyorsun. üstteki menülerden "items" i seçiyorsun. döşeyeceğin item'i seçiyorsun. o menüde aşağı kısımda bulunan "Z" harfi ve yanındaki boş kutu yüksekliğini belirtir. Oradaki kutuya yüksekliği yazıyorsun.Sonra "Z" harfinin solundaki "Tile" yazan kutucuğa basıyorsun. İlk bastığın yer döşemenin başladığı yer. İkinci bastığın yer nereye kadar döşemek istediğin nokta.[signature][hline]Xaelin...
  • Yeni Oluştur...