_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: zgrw, 24 Eylül 2004 15:23 tarihinde demiş ki: Sen daha script nedir bilmezken be burada bunlarla uğraşıyordum . ahahaha. ok abi gr@lsın. git işine ya.[signature][hline]Xaelin...
Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 insanlar hatalarını fark ettiğinde bazen çok geç olabiliyor kötü sözler yağdırmadan önce deneseydi bol bol keşke
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben kötü söz sölemişim ? hiç değilse bazıları gibi söleyecek laf bulmadığımda küfretmiyorum :) . Ayrıca hata benim değil clienti veren sitenin ya neyse . Boş yere uzatmayacağım[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ulan biriniz de sorduğum soruyu anlayıp cevap verseydiniz ya... İki kırık script öğrenen atlayıp yazıo bişeyler. Version Checker falan nasıl yazılıo die bi soru sordum mu ben? Client_2_0_8.exe dosyası bir hex editörle açılır. İçinde o client'ın 2.0.8 olduğunu belirten 1-2 satır olması gerek. O satırı soruyorum ben. AMAÇ : Client 2.0.8 'in version bilgisini değiştirip 2.0.3 yapmak. Ama gelen cevaplara bakın... Bi akıllı script yazmış koymuş 5 tane de DAHA AKILLI yok o öyle olmaz böyle olur diye muhalefet yapmış. Gel gelelim 1 tane soruya cevap veren yok! Allah akıl fikir versin size... Birbirinize b.k atmaktan başka bir işe yaramazsınız.[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 CVersionManager::startup: begin.....H.T.2.0.3 p.s:(text string)[signature][hline]Xaelin...
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 özür dilerim ben az önce denedim orası değil sanırım. yada ben beceremedim ama emin değilim galiba orası değilmiş.[signature][hline]Xaelin...
Öne çıkan mesajlar