Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://shop.bobiler.org/ baya iyiler ahaha site yeni açılmış yalnız, şimdilik çok bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çok pahalı ya. 32 lira komikli şakalı tişort mu olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 monteyi yapan çocuk kör olmuş. fiyata çocuğun ameliyat masrafları dahil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mokoko said: çok pahalı ya. 32 lira komikli şakalı tişort mu olur yahu (tu) Arada ben de kıyıp 25 tl'ye kaliteli tshirtler falan alıyorum da onları alırken bile içim sızlıyor. Onun yerine git lcw'den al 3 tane tshirt 10 liraya. istediğin gibi giy miss her sene öyle yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 150lira bi tshirt'e verdim sonra üstüne vişne reçeli döktüm rezil ettim. yok lan fakirim ben ne 150si, hadi onu geçtim vişne reçeli ne arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa o kadar fakirmisin :/ gel bizim evde kal dicemde açlıktan ölürsün başıma kalırsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fiyatları normal değil mi yoksa ben mi çok zenginim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ankara tshirtunde soldan ziplayan nane sperm mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 uçurtma gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tişörtü ele alıp bakmak lazım. fiyatını hakeden bi kumaşı ve baskı kalitesi varsa eyvallah da pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 evet kumasa bakmadan nasi alcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 artık böyle mi yazıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Posteri gorunce "AALIRIM KIII" diye gaza geldim ama fiyati gorunce geri adim attim. Abartmislar fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 125tl'e beymenden aldım. ağzı gözü eğrildi ilk yıkamada. alemin salağı gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 freemaniacss said: fiyatları normal değil mi yoksa ben mi çok zenginim? sen zenginsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tshirt tasarımları oldukça iyi yalnız. Edit : birde şöyle bir site var tshirt baskıları bulmak için. http://www.redbubble.com/ sağlam ve uygun fiyata baskı yapabilen bir yer bulsam direk kendim yaptırıcam tüm tshirtlerimi de, bulamadım o yeri bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar