togi92 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Arkadaslar cocuk esirgeme kurumunda o kadar yardima ihtiyaci olan cocuk var ki. gittigimde bir cok kisi o gunluk icin bir cocuga annesi yada babasi gibi davranip neselenidiryordu.Vede okul malzemeleri veriyorlardi.Umarim sizde bu konuda duyarli olup o cocuklara yardim edersiniz[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bak burda diğer saçma konular bilmemkaç sayfa yorum alırken böyle güzel bir konu hiç yorum almamış. şimdi ben bunu yazdıktan sonra yorumlar gelmeye başlar ama hiç merak etme.[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Anti-Pati senin yaptığında içi dolu bir yorum sayılmaz. okulda okuyanlar okullarının sosyal destek/yardım kulüplerine sorsunlar onlar böyle kurumlara yardım ediyor zaten en iyisi o yol sanırım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 evet cook kotu cok[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tabii ki yardım etmek isteriz ama ben istanbull da değilim bi banka hesap no su felan varsa yazarsan seviniriz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 okulda koruma derneğinle birlikte çalışarak böyle bir kampanya başlatabiliriz aslında hepimiz, ama koruma derneğinizin güvenilir olması lazım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bencede...çünkü bu yoldan para kazanmaya çalışan kişi sayısı oldukça fazla toplumumuzda... Bu işler titizlik ister.. Bi aralar bende uğraştım fakat dedim ya memleket ŞEREFSİZ dolu...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! [Bu mesaj insight_13 tarafından 26 Eylül 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 banka hesap numarası ile para ile bişey olmaz. o çocukların kendileriyle ilgilenecekleri birilerine ihtiyaçları var. zaten çok para yardımı alıyolar. ihtiyaçları olan gerçekten o değil. çocukları bodruma tatile götüren yurtlar biliyorum. ama işte ellerinden tutacak birileri yok, bodrumda tatili ne yapsınlar? eğer yardım etmek isterseniz, pek çok yurdun gönüllü olarak katılabileceğiniz programları var. iyi anlaşacağınızı düşündüğünüz bir çocuk ile haftada 2-3 kere görüşüyorsunuz, dışarı çıkarıp gezdiriyorsunuz, herşeyiyle ilgileniyorsunuz. tabi ki bunu kişisel tatmin yoluna dönüştürmemek için ve çocukların sürekli veli değiştirmesini engellemek için çok katı kurallar var. mesela iki hafta gitmezseniz bir daha çocukla görüşemiyorsunuz. eğer gerçekten ilgilenebileceğinizi düşünüyorsanız ve bu sorumluluk size ağır gelmiyorsa gidin bir yurda görüşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 okulları fln boşverin biz paticik olarak neden bişeyler yapmıyoruz?? aramızda heralde toplanan parayı dolandıran olmaz.. biz de yardım edebiliriz.. kitap defter veya para yardımı olarak..[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: CaRCaRaS, 26 Eylül 2004 18:27 tarihinde demiş ki: okulları fln boşverin biz paticik olarak neden bişeyler yapmıyoruz?? aramızda heralde toplanan parayı dolandıran olmaz.. biz de yardım edebiliriz.. kitap defter veya para yardımı olarak.. ne bilion dolandıran olmicanı?[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tamam yurt programları da düşünülebilir ama ben şahsen istanbula herzaman giden bir insan değilim zamanım yok ben daha çok maddi yardım yapabilirim benim elimden gelen de bu.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bikaç tane lise-ünive4rsite üniversite öğrencisinin parasıyla mı yardım olacak.yetişkinseniz ve o çocuklarla vakit geçirmek isiyorsanız yaparsınız zaten.ha ben yapmazdım o ayrı.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sanmıyorum o kadar da gözünü para bürüyen yoktur heralde.. yardım parasını cebine indircek kadar[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 vakit geçirmek dışında bi sürü şekilde yardım edebilirsiniz her türlü eşya bağışı, kurban kestiğinizde bağışlama vs.. bi yerinden tutmak lazım.[signature][hline]Travel fast Have a blast Travel fast Make it last Girls rock the world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Norton_Antor, 26 Eylül 2004 18:30 tarihinde demiş ki: bikaç tane lise-ünive4rsite üniversite öğrencisinin parasıyla mı yardım olacak.yetişkinseniz ve o çocuklarla vakit geçirmek isiyorsanız yaparsınız zaten.ha ben yapmazdım o ayrı. ancak biz boyle grupları küçümsersek o ayrı unutmayalım ki birlikten kuvvet doğar ben de liseyi yeni bitirdim ama kendi işim var çiftçiyim ve olanaklarım sadece para yardımı yapmamı destekliyor yani zamanım yok olsa bilmiyorum ama gidip onlarla zaman geçirmeyi isterdim.. küçük veya büyük bir miktar o kadar önemli deil önemli olan yardım yapılması[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 evet her sene en az bir gününüzü onlara ayırabilirsiniz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 işte onu anlatmaya çalışıyorum, hayvanat bahçesine gider gibi senede bir gün gidip "ben çocuk sevdim" diye ego tatmini için gidilmesin. o çocukların yaşları ve durumları dolayısıyla örnek alacakları ve sürekli görüşebilecekleri birisine ihtiyaçları var. yanlış biliyor olabilirim ancak bildiğim kadarıyla şu anda zaten bi kere alıp gezdirmenize izin vermezler. düşünsenize, her hafta farklı birisi ile geziyosunuz, herbiri farklı yapıya sahip, sizin birisini örnek almanız gerekiyor, ama örnek aldığınız kişi bir hafta sonra yok, onun yerine başka birisi gelmiş. böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bence paradan cok sefkat ve sevgi istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sahsen banka no su alan sormadim ben ama yardimlarini bazi depolar oluyor oralar alabilir yani size yakin yerlerde oyle yerler vardir kesin[signature][hline]:rock: Thats the spirit :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar