letscry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5742g-384g32mnkk-as5742g-siyah-core-i3-380m-2.53ghz-4gb-dvdrw-320gb-15.6-1024mb-gt420-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=55895 Selam agustos başında aldım yukardaki bilgisayarı ama ansızın paraya sıkıştıgım için satıyorum, vatandan aldım daha 15 gunluk, kutusu falan herşeyi duruyor sıfır gibi.faturası garantisi duruyor elbette. İntel core i3-380m işlemci 4gb ddr3 ram 1 gb nvidia gt420 paylaşımsız ekran kartı 320gb hard disk var. ben oldukca memnun kaldım kısa surelide kullansam, ankara içi elden teslim olarak satmak istiyorum. fiyat olarak bişey yazmıyorum sizler bi teklifde bulunursanız sevinirim, malum ben buraya fiyat yazarsam almıycak kişilerde yorum falan yapar o yuzden bu işden anlayan yada isteyen kişiler teklif yazarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Fİyat belirtebilirsen daha güzel olur senin için benim aklımda inceden var böyle şeyler ama uygun fiyat kolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 900-1000 arası anca gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 900-1000 arasına alan olursa sevinirim acıkcası. inanın suanda bi fiyat yazmak aklıma gelmiyor bir teklifiniz olursa özel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 15 günlükse geri versene madem, 1 ay içinde sorgusuz sualsiz geri verme hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 nasıl yani begenmedim diyip geri verip direk parasınımı alabiliyorum? arıza falan çıkmış olması gerekmiyormu yada buna benzer bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yoo sorgusuz sualsiz verebiliyosun. bence yarın git ver geri ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şimdi vatan ın sitesine baktımda evt iade edebiliyorsun ancak para geri vermiyorlar hediye kartı veriyorlarmış, ancak ayıplı mal olursa nakit geri ödeme yapıyorlarmış diye yazıyor sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sitede yazana bakma tüketici haklarına göre sorgusuz sualsiz geri almak zorundalar. Ayrıca hediye çekini elden çıkarması daha kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 laptop halen satılıkdır,değiştirme suresi 14 gunmuş vatanda o yuzden geri veremedim. Fatura tarihi 01.08.2011 dir yani tam 1 aylık bir makina, dogal oalrak oldukca temiz, pilini sadece 1 kere aldıgım gun şarj ettim ve hic kullanmadım. fiyat olarak 750 tl istiyorum eger sizlerede uyarsa, gercekten oldukca temiz ve performanslı bir makina. Ankara içi elden teslim tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar