4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 MSSQL Server'a C# ile trigger ekleyip kaldırmak istiyorum. Bu konuda fikri örneği olan varmı
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 böyle birseyin mümkün oldugunu sanmiyorum. ayrica amac ne belki alternatif bir cözüm bulabiliriz.
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Amaç, Stok update durumu var, Ürün girişi yapıldığı zaman, stoklarıda ona göre değiştiyor. Stok güncelleme durumlarını günün belirli saatlerinde değiştirmek gerekiyor. Bunuda kullanıcı kendisi belirlemeli. Yani, ben trigger oluşturacağım ve öncekisini kaldırıp yenisini devreye alacak. Araştırdığım kadarıyla, yapılabiliyor ama şuanlık uygulama yapamadığım için emin olamadım.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hmm ürün girisi olunca normal sql query isini görmüyor mu ?
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Buldum, öyle karmaşık birşey yokmuş : ) SqlCommand("trigger",conn) şeklinde çalışıyorum istediğim buydu zaten.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 birseyi otomatik olarak kaldirip yerine yenisini programatik olarak getiriyosan parametrelerle hallediyor olmalisin e o halde triggerini her seferinden kaldirip eklemek yerine, onu daha fonksyonel dizayn edersen ihtiyacina gore calismasi lazim.
Öne çıkan mesajlar