Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siirt emniyet ve jandarma ya aynı anda saldırı


TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/gundem/haber/660537-siirtte-teror-saldirisi

Teröristler İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Karakoluna saldırdı

Siirt'in Pervari ilçesinde, emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist, ilçe merkezindeki emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına yönelik silahlı saldırıda bulundu.

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 2 sivilin yaralandığı bildirildi.

Çatışma devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya o degilde adamlarin bu icten icten, yavas yavas senelerce örgutlenerek zört diye kisacik bi zamanda ulkeyi ve yönetimi bu derece ele gecirmeleri, aleniyen göstere göstere yapmalari, ulkedeki tabu denen bi cok seyi yikip atmalari, valla ilginc aslinda, takdir edilesi bi azim lan. Valla yani bence öyle, bence yani, bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18519601.asp
said:
Demirtaş: Birileri iç savaş hesabı yapıyor

BARIŞ ve Demokrasi Partisi (BDP) Grup Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye’nin Kuzey Irak’ta PKK kamplarına yönelik hava operasyonunu değerlendiriken, birilerinin iç savaş hesabı yaptığını söyledi.
BDP Grup Başkanı Demirtaş, Türkiye’nin dün gece Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yönelik hava operasyonunu DHA muhabirine değerlendirdi. Demirtaş, sınır ötesi operasyon konusunda bir beklenti olduğunu ve hükümetin de bu beklentiyi karşılamak için böyle bir operasyon talimat vererek yaptırdığını iddia etti. Demirtaş, sınır ötesi operasyonun talimatını verenler, bunu yapanlarında Kürt sorununun Kandil’de değil, İstanbul, Diyarbakır ve Batman’da olduğunu çok iyi bildiklerini ve sonuç alamayacaklarını da ifade ederek, şöyle dedi:

"Hükümet ve hükümete yakın yayın organları son dönemlerde yaşananların faturasını BDP ve DTK’ya çıkarıyorlar. Her şeyin sorumlusu olarak bizi gösteriyorlar. Bizi asıl hedef haline getirdiler. Bize yönelik suikastlar, infazlar ve toplu tutuklamalar gündeme gelebilir. Birileri Türkiye’de iç savaşın hesabını yapıyorlar. Tekrar müzakerelere başlanmaz ise bu tehlike ortaya çıkabilir. Bu hesapları önlemenin tek yolu açık müzakerelerdir. Öcalan ile de BDP ile de açık müzakereler yürütülebilir."

birileri tutuşmuş, operasyonları durdurmaya çalışıyor aklınca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...