grumwel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Move kamerasını pc de çalıştırmak için bir driver felan varmı yoksa hiç çalışmıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çalışıyor. hatta ben webcam yerine onu kullanıyorum. fakat program ismi şu an aklıma gelmiyor eve giince bakarım. ps3 eye driver on pc fln yaz direk çıkar googleda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Programın ismini söylesen baya iyi olur ya aslında ben buraya sormadan önce baya bir araştırma yaptım CL diye bir sitenin driveri ni buldum bu driverda sadece test olarak çalıştırdığımda kamera çalışıyordu sonra biraz daha araştırdım ve paralıymış diye duydum. Neyse programın ismini yazarsan menmun olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 evde değilim olsam bakardım pc'dende akşama anca. cl-eye diye hatırlıyorum yanlış olabilir ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 şöyle bir şey var. birde bunu buldum: Link for CL Eye Platform Driver http://codelaboratories.com/downloads/ Link for Debut Video Capture Software http://www.nchsoftware.com/capture/ Instructions: 1. Download CL Driver 2. Install Driver *Make sure to check that desktop icon has a check mark by it* 3. Download Debut 4. Install Debut *Make sure to check that desktop icon has a check mark by it* 5. Open CL-Eye Test 6. Check the connection to see if the camera works 7. Open Debut and start recording like pro!! Category: Howto & Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben de move kamerası ps3 te ne işe yarıyo diye sorayım bari. move kumandası yeterli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kullanmadım ama hareketleri kameradaki görüntüden algılıyodur muhtemelen. bu arada benim kullandığım driverda yukarda verilen driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Yok move kumandası yeterli değil , sanırım senin hareketlerini move kamerasından görüyor bide bazı oyunlarda kamera kullanmak zorundasın seni hesaplıyıp üstüne köpek felan koyuyor onu besliyorsun vs. vs. Ben yine yapamadım ya eskisi gibi oldu kamera çalışıyor ama istediğim yerlerde çalışmıyor :( Neyse vazgeçtim ya ben eski kameramı kullanırım Edit : Yardımlarınız için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar