Pashos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Arkadaşlar merhaba, Eski bir oyuncu olarak druid yeni oynamaya başladım ama ne feral nede balance dps bana tat verdi. Birşeyleri eksik yapıyorum belkide, sizlerin desteğini almak istedim birde. Tamamen pve amaçlı bir yol çizmek istiyorum kendime ve kesinlikle dps oynayacam, healler olmayı şu an için düşünmüyorum. Raidlerde daha verimli olmak ve maximum verimli dps için önerilerinizi beklliyorum. - Balance ve feral için UI - Yararlı Addonlar - DPS rotasyonları - Olmazsa olmaz macrolar - Statlarımı nasıl caplemeliyim ( eskiden, şu kadar hit, şu kadar crit, gerisini AP ye yüklen tarzında söylenirdi ama şimdi işler biraz karmaşık hal alıp değişmiş ) Bu konuda tecrübeli arkadaşların engin bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. benim atladığım ve sizlerin aklına gelen noktaları da belirtirseniz sevinirim. Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum... Saygılarımla
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Feral DPS: http://i53.tinypic.com/2cyr4ee.gif
Öne çıkan mesajlar