Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Direksiyon 1,5 yıl garantisi sürmekte ankara mediamarktan alındı sorunsuz, alırken deneme şansınız var. Oyun :) cd temiz alırken bakarsınız. İkisi için fiyat 250 TL Ankara elden teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ikisini sıfır alsak zaten 220 değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yok ya direksiyona zam gelmiş ben 150ye aldım suan sıfırlar 290 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 harbiden nolmuş o direksiyon mediamarkt da 149 a almıştım vay bacısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 GT5le beraber tavan yaptı direksiyonlar. Herkes bi heves alıp atıyor köşeye, her yer satıcı dolu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben de almıştım bi ara baya para vermiştim.öyle kenarda duruyo boş boş.yarış oyunları falan zaten sürekli oynanabilecek oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 grid oynuyorum ben arada gt5 çok kötü cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 odada rahat rahat yerleştirip oynayabilceğim bi yer olsa direk alıcamda tv karşısında yok ole koyabilceğim yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 (güncel) kornası da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar