Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç.

wraog

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_international&Number=292972179#Post292972179[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
oha, cus, yuh...[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
oldukça...[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
Vietnamda da böyle şeyler olmuş.Şu an bile HALA binlerce asker MIA(Missing In Action) konumunda.Cesetleri bulunamadığı için KIA(Killed In Action) sayılmıyorlar.

O amerikadaki Puşt ve Neo-Puştları da aman fazla aiyat verdik görünmeyelim,seçimlerde imajımız bozulur diye böyle pislikler yapıyorlar.

Ulan anladık Iraklılara acımıyorsun,kinin var.Kendi askerinden ne istersin be adam?

Bunların başındaki nasıl başkandır?
Bunların başındaki nasıl komutandır?
Hiç mi biri çıkıpta yazıktır ,günahtır demez?

*kafayı sıyırır*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
bunlar insan degil wraogum hala anlamadın mı?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
mutlak vardır, vardır da ben onları ogrenmeyi istemem[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 26 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
mutlak vardır, vardır da ben onları ogrenmeyi istemem

en güzelini yapmışsın
ben cafede rastladım açtılar bakmak zorunda kaldım bakmaz olaydım.[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
iğrendim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
parali askermis onlar sanirim adamlar oyle olduguna karar vermisler o forumda . kimse sallamaz zaten onlari gibisinden de 1-2 laf vardi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...