wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=149958205077550 Bunlar temsili eventler arkadaşlar, en azından mümkünse aklımıza her geldiğinde ya da muhtaç gördüğümüzde (ki en azından diyorum gönül ister düzenli yapabilelim..) yardım edebilirsek yavrucaklara pek de güzel olur. Çok da güzel olur. Tamam mı? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yoğurt kabına su koyup alın köpekler diyorum her sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben bizzat köpekleri eve alıyorum, onlar da benim kabıma yoğurt koyuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 köpek kadar vefalı hayvan yok ya, önüne biraz su koyup 2 kafasını okşuyorsun köpek ailenden biriymiş gibi sevgi gösteriyor resmen. ama sonrasında senin kalkıp gitmeye başlaman, onun bi süre arkandan bi umut gelmesi falan çok üzücü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 zaman kaybı. insan motivasyonu günümüzde kendine yönelik, kollektife yönelik olmadığı için hayvanseverlik azınlık olmaktan çıkmayacak çıktığı gün kapitalist sistem olmaz zaten sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sen takıl. Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 HighSelf said: zaman kaybı. insan motivasyonu günümüzde kendine yönelik, kollektife yönelik olmadığı için hayvanseverlik azınlık olmaktan çıkmayacak çıktığı gün kapitalist sistem olmaz zaten sdfsdg abi liseli tiplemesi mi yapıyorsun yoksa normal halin mi cidden kafayı yicem artık beynim durdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bugün nasılsınız inşallah ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Benim oturdugum yerde ve okulumun oldugu yerde hayvanlar susuz kalmaz cok yer var su bulabilecegi falan diye dusunuyordum ki gecen okulda otururken su sisesinin yanina gelen kopusu gorene kadar, hayvanlar cidden su bulamiyor sadece kedi kopek degil kuslarda susuz kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Daha yeni doğurmuş kediye 1 kişilik kebap ısmarladım. İbre kebapçıda utanmadan o 1 kişiliğinde tam parasını aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar