olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi satıyorum. Tüm kitaplar orjinal ve ilk günkü gibidir. Tek cilt Metis diğer 2 si altıkırkbeş yayın evinden cıkma. Tek cilt: 40 tl Hobbit: 14 tl Güç yüzüklerine Dair: 14 tl Alayı: 60 tl Dil: TÜrkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 turkce herqlde metis yayin evi olduguna gore kendi evim olsun alicam insallah bi bunu bide blue booku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L4n3T Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 fotoğraflarını koyarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yeni geldim eve yarn atarım fotoları ilgilenen arkadaşlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 tek cilt fotoları: ... Diğer kitapların fotolarına gerek duymadım cunku dogru duzgün kapağı dahi acılmadı acılı arkadaş illa görmek isterse atabilirim :)edit: Beceremedim resim koymayı ama url lere tıklarsanız acılıo resimler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L4n3T Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dostum fiyatları biraz yüksek tutmuşsun.yüzüklerin efendisi tek cilt D&R de 51 TL kargo dahil. Hobbit 15 TL.Verebileceğin son fiyatı yazarsan ona göre karar verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aslınada o kadarda yuksek deil yaw :) ama illa düşür diyorsan 50 olsun hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Yüzükleri almaya geldim kitapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 başlamayın yine sticky olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 böyle bi konu acmıstım zamanında ilgilenen bi arkadaş mevcuttu ama maddi sıkıntılar nedeniyle vazgecti sonradan ben de unuttum gitti. Yeniden satıştadır kitaplar. Tek cildin resimleri yukarıda mevcut url ye tıklarsanız görebilirsiniz resimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 fotoğraflar kurbağa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 url sine tıklayınca acılıyor fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ilknokta.comda tolkien serisi 60tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 öncelikle o seride yuzuklerin efendisi yok ayrıca o sitede tek cilt fiyatı 52 tl ben alayını 50 ye veriyorum. muhabbetim uyan biri olursa daha da ucuza veririm. hani sen o siteyi koyarak nedemek istedin anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kitaplar duruyor mu birde almanya postalarsan kaca gelir hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kitaplar duruyor da almanya ya kargo olayı astarı yuzunden pahalıya gelir kanımca tek cilt öyle hafif bir kitap deil kargo masrafı cok olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 o zaman ben bir arkadasla konusayim. 2-3 aya yanima gelecek getirebilir mi diye sorayim. birini bulursan sen sat tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar