Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir worm lsass.exe ! (restart, rpc, virus, avserve.exe)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denetim masası > yönetimsel araçlar (administrative tools) > hizmetler > ilgili başlık[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 01 Mayıs 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
http://www.free-av.com/ adresindeki ücretsiz virus programını kullandım, temizledi herbişeyi. üstelik diğer programların bulamadığı bi sürü worm ve trojan buldu. tavsiye ederim. boyutu küçük ve bedava ama norton'u fprot'u hiç aratmıyo.

biraz geç oldu ( 10 sayfa kadar ) ama çok sağol ya.. kaç gündür alakasiz 2 worm ile başım dertte ( screen saver indirdim aptal aptal birinden , düşünmeden açtım ) tüm antiviral programlar kitlenmişti .. saolsun bu çakişti da silio dosyalari[signature][hline]Now it's time to say :
Save your tears for the day when our pain is far behind,
On your feet,come with me,we are soldiers
STAND or DIE
Save your fears take your place, save them for the judgement day
Fast and free,follow me,time to make our sacrifice
We RISE or FALL
Mesaj tarihi:
abi bu ne? bu worm kendi kendine upgrade mi oluyor?

önceden bulaşmıştı, tam atamamıştım her bir haltı yapmama rağmen, xp firewall ile takılıyordum. bugün bir upload işi çıktı, haliyle gönderemedik, bir deneyeyim dedim ve girdim internete korumasız, çat yine bulaştı. bu sefer, önceki şeyleri yapmama rağmen, wormu bilgisayarda bulamıyorum bile. avserve.exe hiçbir yerde yok, önceden çektiğim burada yer alan hiçbir win update işime yaramıyor, zed'in söylediği tarama programı hiçbir şey bulmuyor ama yine de bilgisayarım kapanıyor?

ulen bu ne
Mesaj tarihi:
benim derdimden muzdarip olanlar, windowsupdate'e girsinler, yeni bir hadise çıkmış, bu solucanı sadece silen bir şey. 109kb, çat diye geçirdi sorunu. korumuyor, sadece eğer bulaşmışsa siliyor sanırım.
Mesaj tarihi:
bu sorun çözüldümü ?
ben burdkai
patchi
çektim ama yine aynı restart hedei oldu az önce uyuz oldum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi kirli ram tekniğiyle çözülebiliyor tamamen:Yani Format atmadan önce kullanılmış ama sizin kullanmayacağınız rami takıp format attıktan sonra kendi raminizi tekrar takmanız gerekiyor çünkü worm format sırasında rame atlıyor.

[Bu mesaj Fegro tarafından 15 Mayıs 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni makine aldım. Ilk defa XP yukledım Nete baglandım
Evet kaptım anında sasser denen naleti aldım icime.

Anti-Vir Programını ındırdım search ettım 3 tane trojan ve worm buldu. 2 tanesini sildi 1ini silemedi windowsun ıcersınıdekı onemlı bır dosyayımıs.

Sanmıyorum tamamen kurtuldugumu.

Xp Proffessional icin Bu sasser denen naletin Yamasını arıyorum. Acil help![signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Anlamadım Anti-Vir silemedi sanırım.
Windows Fire Wallu nasıl acıcam. kablonetim.

Sp1 yamasını yuklersem kesin kurtulurmuyum bundan. Bide Internet garip sekılde ınanılmaz yavas durumda neden oldugunu bılmıyorum.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Nası olur yahu..
Xp Pro kullanıcısıyım, xp fire wallu nası acıcam?(kablonet var)
Bide sasserdan Sp1 ve Sp2yı ceksem kurtulurmuyum?

Anti-Vir silemedi tam. Adam gıbı removal yokmu yaa[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...