DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: Gallant, 02 Mayıs 2004 01:58 tarihinde demiş ki: said: DonCorleone, 02 Mayıs 2004 01:12 tarihinde demiş ki: millenium edition en güzeli yaw onumu kursak ne Walla şu ana kadar kullandığım en instabil işletim sistemi (cdsini dahi atmayı düşündüğüm olmuştur). nie ki ben hiç kullanmadım esasında arkadaşların yalancısıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bir işletim sistemi formatlama ve tekrar kurulum işleminin üzerinde 30dk geçtikten sonra mavi ekranı dayar mı? Millenium dayar. 4-5 arkadaşıma kurdum çöke çöke bir hal oldu bilgisayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: WaNTeD, 02 Mayıs 2004 10:04 tarihinde demiş ki: peki wuamgrd ne oda virüs galiba ve nortonun autoprotect olmasını engelliyo galiba ama onu bulan bişi bulamadım ewt o da başka bi solucan. geçen gelmişti ben de sildim güwenli kipte. sanırım c:/windows/system32 klasöründe duruo. güwenli kipte başlatıp silmeyi dene[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 solucanlar bitmiyor sanırım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aa cok enteresan. worm mu varmis ? aa restart mi ediyormus ? vah vah.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sizi windows madurlari sizi :yapma:[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 http://www.microsoft.com/security/incident/sasser.asp#infected[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bana format attırmak zorunda bıraktı ama neyseki virüs bulaşmadan önce format atmıştım gene attım neyse format attıktan sonra zonealarm kullandım zonealarm saolsun şuan hiç bir sorun yok :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Kerio Personal Firewall diorum başka bişi demiorum. Firewall açıkken dialup olmama rağmen 5 kb dl yapabiliorum. Tabi hatlar boş olduğunda :D Sasser blast kadar yayılamamış ama yinede aynı işi görüo. 4 çeşidi varmış bu arada. O yüzden benim çevirdiğim yazı işinize yaramamış olabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya bende firewall açtıktan sonra bir daha bu sorun olmadı hiç sora da burda söyledikleri pathler indirdim bi ara firewall u kapatıcam bakalım sorun dewam edicekmi ewe gidince ilk işim o olucak çünkü benim aklıma yatmadı, bu patchlerin bu worm la alakalı olduklarını sanmıyorm patch in tarihi baya eskiydi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 taam da nasıl nereden indirdiniz siz bu worm u onu anlamadım.. bu arada.. windows update rullaz. never risk it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 wormu download.com dan indirebilirsin sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Arkadaşalar burda yazılan herşeyi yaptım ama hala Sasser etkiliyor beni fsecure AntiVir XP ile Zonelarmla tarattım bulamadım virüsü.Nasıl silebilirm bu mereti yardım plz!! (Restarttan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtuldu diye mesaj geliyor!) [Bu mesaj Fegro tarafından 05 Mayıs 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 alla alla.. patch ler falan tammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 About the MS04-011 workaround ----------------------------- One sideffect of Sasser worm's spreading is that it crashes LSASS.EXE which forces Windows to reboot. This makes it rather difficult to fetch and install the required security patch. A simple workaround can be implemented to prevent LSASS.EXE from crashing. The following file must be created with Read-Only attribute set: %SystemRoot%Debugdcpromo.log where %SystemRoot% is the Windows Directory (typically C:WINDOWS or C:WINNT). Since the MS04-011 vulnerability is in a debug print code, if the debug log file can not be opened the vulnerable code part will not be executed. Burda tam nedemek istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 o dcpromo.log'u readonly yap dio. Sanırım virüs çalışmak için onu açıomuş. Açamayınca da istediini yapamıomuş. Yada restart atması önlüo sadece.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hmm bende de var boyle bi$i a.k wallla annemin i$yerindeki teknisyen daha patch'i cıkmadı dedi bu verdiiniz windows patchleri de blaster worm icn galiba denemekten bi$i cıkmaz denicez bakalım .. Makina follo$ oldu zate a.k[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ahahah çok iyi ya :) adamlar iyi solucan yazmış :D eheheh iyide beniim anlamadığım bişey var bana neden bişey olmuyo? :D merak ettim bu virüsü[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya bende de çıktı şimdi neyi kuralım silmek için bende avg var bulamıyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 antivir setup ında Could not create C:Docume-1Suatba-1Locals-1Temp -unzip operation cacelled dio ya sinir oldum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bu worm'un bilgisayarda olması gerekmio. LSASS.EXE nin bir açığı sayesinde internetten gelen bir ileti ile LSASS yanlış işlem yürütüp restart istio. Son patch'lerin sorunu çözmüş olması lazm. Zaten zonealarm, blackice, kerio gibi firewall lar açıksa sorun olmuo. Aynı şekilde xP nin kendi firewall'uda engellio bu açığın kullanılmasını.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Eğer önceden girmişse patchler çözmüyor ayrıca duyduğuma göre sadece kirli ram tekniğiyle silinebiliniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yarın (11 mayıs) Mydoom and Doomjuice Worm ları patlak vericekmiş http://www.microsoft.com/security/antivirus/mydoom.asp aha bi burdan bakın varmı sizde yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: eagle_dnz, 09 Mayıs 2004 21:03 tarihinde demiş ki: ya bende de çıktı şimdi neyi kuralım silmek için bende avg var bulamıyor buna cvp ltf[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: eagle_dnz, 09 Mayıs 2004 21:14 tarihinde demiş ki: antivir setup ında Could not create C:Docume-1Suatba-1Locals-1Temp -unzip operation cacelled dio ya sinir oldum buna da cvp ltf[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 12 Mayıs 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar