Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 odam fazla büyük olmadıgı hem tv hem bilg masası falan çok yer kaplıyo diye tv mi hediye ettim şimdi aradıgım şey 2 hdmi girişi olan.tivibu ve ps3 baglıcam.hemde monitor olarak iyi performans alabilceğim bişi lzm gerçi 2hdmi çokta lzm değil tv için cıkarır takılır o ps3 ve monitor olarka kullanım önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bütçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bütçe problem değil. hani 24'' 32'' arası bişi arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2739wm-27-vx2739wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=47771 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ve278q-27-ve278q-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50888 bunlar var mesela.ama çok pahalı bunlarda.bütçe sorun değil diyince abarttım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Direk bu; http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-b2430h-24-b2430h-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44611 Samsung olmalı kesinlikle. Birde vatan bilgisayardan gidip elden deneyerek almalısın. 1 ay kendileri sorun çıkarsa anında değiştiriyorlardı hala öyleyse ordan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Buddha said: Direk bu; http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-b2430h-24-b2430h-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44611 Samsung olmalı kesinlikle. Birde vatan bilgisayardan gidip elden deneyerek almalısın. 1 ay kendileri sorun çıkarsa anında değiştiriyorlardı hala öyleyse ordan al. Yalnız bunun tepki süresi "5 ms" - bir yön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Yahu yanlış modeli atmışım benzeri 2 ms olan vardı. Edit= Hatta senin monitörden bahsediyorum la :D O 2 ms değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 benim monitör bx2450.sanırım onu diyorsun evet 2 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hiçbir yerde yok şuanda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ps3 nereye baglanıyo ya bunlarda sdfs 1 milyar iyi niyetli bütçe abi normal bence hani öyle diyince 2-3 milyar falan koydun sandım böyle şeyleri bi kere alıp tam almak lzm ben şimdiki monitorumu öylesine aldım kasa toplarken.o ara iyi monitor alsam iyice parçalancaktım asus 22'' aldım 200 lira kampanyalı ürün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ps3 ü hdmi e bağlıcan işte.şimdi 24-32 inç bişeyler isteyip 22 inç mi aldın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yok o zaman almıştım 2-3 ay önce işte ama tv yi verdim işte bu dandik monitore kalınca yeni almaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 benim gösterdiklerim iyi bişeye benziyolar sadfasdf hiç bu kadar pahalı monitörüm olmadı benim bilemicem o yüzden.bx2450 var işte bende.çok iyi monitör ama onu da bulamazsın.sen git vatana gösterdiklerimi bi incele test et falan.ölü pixel olmasın sonra.phenomda alırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 phenom için bf3 ü bekliyorum ya gidip yine alcam ztn ps3 için sadece hdmi yetmiyor abi şu sarı kırmızı beyaz kabloların giriş ismi ne ondan lzm.monitorlerde yok galiba o full hd bi tv almak lzm dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Red said: böyle şeyleri bi kere alıp tam almak lzm Kesinlikle doğru. 1 milyar falan ayırdıysan üst model samsunglara bak. 24'' kontrastı falan yüksek bir samsung bak. Alırkende kesinlikle denemeden alma. Ve 1 ay kendisi garanti veren yerlerden al. 1 ay içinde ne sorun çıkarsa anında değiştiriyorlar oradan 2-3 hafta garantiye falan gönderim yok gelsin yok bakalım garanti ne dicek uraştırmadan. Zaten ilk 1 ay ne sorun çıkıosa çıkıo monitörlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Red said: phenom için bf3 ü bekliyorum ya gidip yine alcam ztn ps3 için sadece hdmi yetmiyor abi şu sarı kırmızı beyaz kabloların giriş ismi ne ondan lzm.monitorlerde yok galiba o full hd bi tv almak lzm dfs abi galiba monitörlerde o giriş yok.tv alman lazım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 evet öyle olacak muhtemelen hyr evde bi tane 91 ekran full hd tv var.onu mu koysam monitor olarak okuz luk olur mu sdfs performans nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ekran kartına göre değişir.hd5770 di di mi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 eet uzun bir süre 5770 olur degiştiremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Red said: evet öyle olacak muhtemelen hyr evde bi tane 91 ekran full hd tv var.onu mu koysam monitor olarak okuz luk olur mu sdfs performans nasıl oluyor 35,8 inç tv mi üretmişler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 1680x1050 çözünürlük destekliyordu sanırım en fazla.kötü görünmez sanırım.deneyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Fistan said: Red said: evet öyle olacak muhtemelen hyr evde bi tane 91 ekran full hd tv var.onu mu koysam monitor olarak okuz luk olur mu sdfs performans nasıl oluyor 35,8 inç tv mi üretmişler ya 94 ekrandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 monitörün kaç inç olduğundan çok hangi çözünürlük desteklediği önemli. 1920*1080 destekliyorsa en fazla isterse 100" olsun bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 full hd çözünürlük kullanıyorum suan valla 91 ekran bildiğin tv.pixellence 100hz 92 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tamam abi aksini iddia etmedik ki.ekran kartı 1680x1050 destekliyor,tv full hd olduğuna göre 1920x1080 destekliyor.görüntü nasıl olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar