Harvey Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Beta başladı oyundaki adım Marksman friend ekleyin beraber oynayalım. Ikkrik'i çok iyi oynarım bunuda yazayım :)
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Oyundaki adım Marksman 4-5 arkadaş ile beraber oynuyoruz.Adının başında TR tagi olanlar bizden oyunda ulaşabilirsiniz :)-D
Marv Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Open beta'da sadece 5 hero olacakmış. Onlar da; Aessa Goldmane Glowgob da Green Ikkrik Poisonclaw Ilanya Darkwind Volrik Clawhand Diğer hero'lar open beta'da olmayacaklarmış. İlerde ekleneceklermiş oyuna.
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Open Betaya girdi ve 9-10 hero var 4ü beleş şuan... Yavaş yavaş ekleyeceklermiş heroları...
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ya bende denedim de oynanabilirlik cok kötü degil mi ya oyunda ben begenmedim 18 kisi de cok karısık oluyor zaten
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hmm nedir son izleninimler bende indirip deneyeceğim.
trathias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "wrath of heroes facebook" said: Part of the daily login rewards are boost, potions and even Ornate Chests. Based on the day of your first login after the introduction of this system, you will get these items when you enter the game. If you have logged in on the day this was came out with the patch, today is another Ornate Chest day. Make sure to join the game. ahah yazık lan şuna harcanan mesaiye. yeter ki bi girin oyuna bak neler verecez size diyecek kadar battılar ya.
Öne çıkan mesajlar