Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 meme uçlarım küçük benim misal 3 tane kıl var aralarında kayboluyorlar yok gibi bişey
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi kadınlar gibi cinsel uyarım için faydalı birşey olduğu söyleniyor erkek memesi için.Ne kadar doğru bilemiyorum,cesaret edemiyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 CryMeARiverfix said: Saeros said: garbage'a taşıdım afferin... üç nokta mı ne kadar da karizmatiksin
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 chagy said: neden biberli zeytin?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 cetintas said: Estetik nedeniyle var memeler erkekte. Düşünsenize olm memelerimizin olmadığını.Yav harbiden düşünün, manzara anormal komik ve bir o kadar da ürkütücü olurdu. yok be yunan heykelleri gibi olurdu erkekler. yani tabi kaslı bir vücudu olanlar. yoksa sarkan bir yağ torbası olurdu. belki o durumda meme olması tercih edilebilir tabi.
Öne çıkan mesajlar