Head Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 scrubs çok güzeldi hega[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kelsonun pacmani rulz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 izledim pacman oehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yarısından sonrasını yakalayabildim ya, tüh. tekrarı oluyor muydu scrubs'ın hiç?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Eraq, 09 Eylül 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Scrubs kaçıncı bölümdü? (izleyemedim) En son bölümde, tekrarlar başlamadan önce, "What is the deal with Q-Tips?" diyip Seinfeld'e gönderme yapmışlardı. O bölümden sonraki bölüm müydü yoksa 2. sezonun ilk bölümü müydü? Gösterilen bölüm 2. sezonun 17. bölümüydü... 2. sezonun bitmesine 5 bölüm daha var. Normalde 2. sezonun bitiminde "Scrubs Funniest Moments" diye 10 dakikalık gayet komik bir kamera arkası bölümü var ama CNBC-E yayınlar mı bilmiyorum... Seinfeld'e gönderme yaptıkları bölüm ise 3. sezondan... Scrubs'ın yapımcısı Seinfeld'i çok seviyor olmalı, çünkü o bölümden başka 3. sezonun sonlarına doğru çok meşhur Iraklı aşçı "Soup Nazi" de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 uahuahua "soup nazi" NEXT![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 scrubs perşemde 20:00 de. malcolm'u bilmiorm..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Maedhros_Laorx, 10 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki: uahuahua "soup nazi" NEXT! NO SOUP FOR YOU ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu sabah malcolm vardı mühteşemdi.. kızlar için babasını tekneden attı:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar