Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınacak ve montajlatılacak kasa(biraz ilginc bi durum)

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar hepsiburada.com'dan şu parçaları almayı dusunuyorum teker teker ayrı olarak gelıyor

AMD 2500+ Barthon İşlemci
80 GB Seagate 7200 RPM HDD
512 MB DDR Kingston Ram
Ati Radeon 128mb, 9600 SE Ekran Kartı
Asus A7N8X-XL Anakart
AOPEN Kasa
EThernet kartı

Bunları aldıktan sonra Burada(yani Izmır'de) bi bılgısayarcıda montajlarını ve tanıtımlarını yaptırmayı dusunuyorum.

Yazdıgım parcalara önerinde ve yorumda bulunabılrısınız.

Birde Bu parcaları montajlatırken, montajı yapan bılgısayarcının bısey yapmasından bıraz korkuyorum yani çalmak, eski parca takmak gibi. Basında durmam gerekiyo sanırım takarken hep. Neyse
İzmirde montaj yapacak saglam yerler nereleridir guvenılır yerler yani?

Daha önce acemilik zamanlarımda Bilgisayarcının, kasanın icinden tv kartını caldıgını 1 yıl sora anladımda ondan soruyorum. :)[signature][hline] The Truth is out There

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 16 Eylül 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

512 ddr ram yeterli şu an

Neye fan takayım anlamadım. işemciyemi?

Bu arada alacaklarımın son hali

- ASUS A7N8X-XL SOKETA ANAKART
- SEAGATE BARRACUDA IV 120 GB 7200 SABİT DİSK ST3120023A
- AMD XP 2600+ İŞLEMCİ KUTULU
- KINGSTON 512MB 400MHZ DDR RAM
- AOPEN KA50D-D07 300W ATX KASA
ve TORNADO GeFORCE FX5700 128MB DDR TV OUT EKRAN KARTI

Tornado'nun yerine alternatif olabilir. Görüşlere açıgım.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi izmire daha yeni geldim ama yeni topladığım bilgisayarımın parçalarını düzey bilgisayardan aldım. Gayet güvenilir bi yer, ama yinede başında beklemen en mantıklısı... En azından görür için rahat eder...

Birde sanırım yine büyük ve güvenilir bir bilgisayarcı olarak Or-Bim var. Diğer küçük kuruluşların "bak bilgisayarını yapıyoruz değerini bil" moduna girip işcilik parasından döşerler gibi geliyor...

tabi izmirli arkadaşlar daha iyi bilir neresi daha iyidir... Ben yabancısıyım :)[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

yaw black , aç şu an kullandiğin kasayi ..
bi göz gezdir .. zaten artik oyle bir hale geldi ki PC ler bi parçayi yanlış yere takman imkansiz ..
eskiden di o jumperlarla sabahlara kadar uğraş , aman bişi bişi ile çakişio haydaaa bidaa baştan falan filan ....

şimdi zaten
ses + eth onboard ..
ehh1 tane agp slotu var ekran karti için ..
2 tane ide yeri var , ki artik ide kablolarinin üzerine kapali delik var ki ters takmaniz imkansiz (eskiden kırmızı çzgiyi takip ederdik :) )
ee ne kadli geri ha bide power kablolari .. eh zaten onlarinda yerleri belli hepsi sadece 1 adet yere giriyo ..
işlemciyi de yanlış takamazsin .. fanı da nasil takacağin basit..
bitek cpu fanını boarda takmayi unutma yeter ...
:) cidden kolay ... arka gittim , parçaparça alip kiz tutturdu orda monte ettirelim şimdi sen sabaha kadar yapamassin die .. aldik eve geldik , 1 saat içinde nette idi :P[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

hired, ya bak en son Writer takma skandalı vardı benim. Görsen rezaletti beceremedim hic anlamadım ne yapacagımı sasırdım. Ne nereye takılacak hıc fıkrım yok. yanı oyle bı kasaya bakarak oburunu takma da zor ole kolay olsun sanmıyorum. Writerı en son bılen bi arkadasıma cagırıp yaptırdım yani yoksa bana kalsa Montajdan hic cakmıyorum.

Bi arkadaşımla konuştum kendisinin gitti ve bilgidi bi bılgısayarcı oldugunu soyledı. Oraya bakıcam olmazsa Kharonun tavsiyelerinede bakabilirim.

Ekran kartı konusu su an icin biraz daha onemlı onada yorum yapsanız az ha nasıl olur ;)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

- ASUS A7N8X-XL SOKETA ANAKART
- SEAGATE BARRACUDA IV 120 GB 7200 SABİT DİSK ST3120023A
- AMD XP 2600+ İŞLEMCİ KUTULU
- KINGSTON 512MB 400MHZ DDR RAM
- AOPEN KA50D-D07 300W ATX KASA
ve TORNADO GeFORCE FX5700 128MB DDR TV OUT EKRAN KARTI

Bu sistemde karar kıldım en son. Hala ekran kartına yorumlarınızı beklıyorum ama pek yorumlayan yok.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...