SeraphineValente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ah ah bende gitmek istioruuuuuuuuuum!!!Bilmiorum hala bişi kesin diil umarım giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 evet kopnsre 5 gün kaldı heycanlı bekleyiş ben hala gitcek birini bulamdım dicektimde yukarıda bir arkımz msn ssetrimiş listeme ekledim online olsun nwe6yse uykum var umarım konsre tek balşıma gitmek zorunda kalmam[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sanırım 2 ekim akustik olan günmüş ağlayacam[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dogmeat özür dilerim be abi valla katakulliye geldim biliosun zaten olayı pardon cidden:([signature][hline]hebee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yokmu benim gibi seksi ve karzmatik bir insanla konsre gelmek isteyen? natural cazibemin yanında sönük lacaandan gelmkten vazgeöçti,onu anlyıorum hiç kzımyıorum,napcaksın çok karizmatiikim yanımda ezik hisedecek kendini :P[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 net birşey söyleyen yok 18 yaş sınırı var mı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 okusan görürsünki ayın 1.deki konsrde 18 yaş sınırı yok ama 2.sindeki konsrde var[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar