BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Harita yarışmaları düzenleyip sonradan kazanan haritaları oyuna resmi olarak ekliyorlar. Yeni oyun üzerinde çalışıyorlar kendileri kasmaz yeni content için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben de oynuyorum ro. şu oyundaki savaş keyfini çok az oyun veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 wolfenstein veriyordu eskiden karaya çıkartma filan yapıoduk negüzel günlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 mulgear6 said: oynayan var mı? arada sırada oynuyorum ben aşırı zevkli bi oyun ya Ulan kunel, bizim töröriz sercan ile aktığımız zaman niye hiç damlamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar