DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Uzun zamandır kullanmadığım sadece God of War 3 için alınan PS3 ümü satıyorum. Cihaz gerçekten sıfır gibidir. 120 GB Slim versiyon. Hollanda dan alınma. Hack vs işlemlerden geçmemiştir. Tek dual shock kol + Hdmi kablo + FIFA 2008 ile beraber verecem. Sistem versiyonu 3.56 dır. Ankara içi alıcılara elden teslim edebilirim. Fiyat 550 TL dir. Ayrıca elimde SIFIR God of War 3 var onunla birlikte isterseniz 600 TL. Fiyat ta pazarlık yok, satılmazsada dursun köşede kıvamında bir cihaz zaten. Olmadı GG denerim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 fiyat iyiymiş param olsa alırdım direk asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 fiyat iyi degilmis. param var ama alamam bu fiyata 2. el. zaten once tv almam lazım. o da en erken bayramdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 God of War 3 satıldı..Bilginize. Cihaz duruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mediamarkt acilisindan iyi indirmisism ben o zaman 555tlye slim 120yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: fiyat iyi degilmis. param var ama alamam bu fiyata 2. el. zaten once tv almam lazım. o da en erken bayramdan sonra. Özel kampanyalar dışında bence iyi fiyat. Blue Ray denen meret cok pahalı o işi Media Player alarak çözdüm, oyun desen dediğim gibi bi God of War için aldım aleti, konsol bana göre değil onu anladım. Boş boş duruyo, yoksa tok satıcıyım satılmasada olur. Sen HD TV yi hallet bakarsın satılmaz sana kalır ihale :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Cihaz satıldı, ilanın geçerliliği kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar