Nefr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Benim elektriklerim kesildi. Braveheart seyredecektim ne güzel önce, o da yarım yamalak oldu, sonra da anca maden kazdık yine bayık bayık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 lol we rule :P sayenizde Commandable yazıyor artık titleda eheuah[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 lol we definitely rule! çok eğlendim ben de, yine yapalım, hep yapalım :) *title'ını merak eder, my.uo'ya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 ahahah ben de acaip eglendim, parti sahiplerine ve konuklara tesekkuru borc bilirim gunn`ciim ss leri bekliyoruz hevesnen =o= ha unutmadan, ortagin olacak o kilibiga selam :PPPP[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 lol hayatımda ilk defa murder count aldım, çok heycannıyım :P atheciim, seni zehirledim diye bana kızmadın di mi kurban? ay bişe daha: senseim bi ara öldü, kemik olduktan sonra cesedine bi baktım, 6794856 tane şarap, cider, vs. şişesi vardı lol. çılgın partiden sonra savaş yapınca bööle oluyo. ayyaş korsanlar ehühe... foxx da bütün gece medi yapamadı zati hhmmfffpphhhoohohoo... [Bu mesaj Emaleth tarafından 24 Ocak 2002 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 lol ne bozulcam bizim party igrenc bi party`ydi ehe, bastan bilioduk kaybedecegimizi :P silarin ve sultan`in devamli clientlari kitlendi dusup geldiler, anahtar sil`deydi gemiyi kipirdatamadik falan, benim macrom bile yoktu ekrandan shortcut a tiklayarak buyu yapmaya debelendim, herkes siyah giymisti, kendimi bile goremiodum ekranda, gunn mi bu sil mi ben miyim sorunsallari yasadim. gemi hareket ederken herkes hop hop zipladigi icin de bi turlu target secip tiklayamadim falan, sacma salak ama bi o kadar eglenceli bi korsancilik deneyimiydi :P tavuk adam [pardon kadin]`a burdan ayrica sevgilerimi sunuyorum, ben en cok ona guldum heheh[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 ha ben bi de bu partide tasa oturmayi ogrendim :P rozcuuma tesekkur ederim taktikler icin ehe[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 ehuehe OWNAGE ya lol foxxla inanılmaz korsan taktikleri gelistirdik ve devamlı gunnların gemisine bordalayıp geberen pop dısında ema foxx bendik. bizim tayfa süperdi ama devamlı birbirimize bagırıp cagırma küfür falan cok eglendik. biriki ss koyayım simdi uo resimlere.[hline]Mors principium est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 said: Nefr, 24 Ocak 2002 03:13 tarihinde demiş ki: Benim elektriklerim kesildi. Braveheart seyredecektim ne güzel önce, o da yarım yamalak oldu, sonra da anca maden kazdık yine bayık bayık. :( NIHIHHHAHAHAA !!!! sen akşam programında bizi satıp da atlanticlerde partilere gitmeye kalkarsan ahanda böyle çarpılırsın. Bi daha sat bak daha neler olacak. Ha bu arada sobotajdan hiç şüphelenmedin di mi eheheehe [Bu mesaj OguzAmca tarafından 24 Ocak 2002 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Harbi ilk kez gece dışarı çıkmadım diye pişman oldum. (Olmadım aslında, ama yine de bi ara olacak gibi oldum :)) SS isterizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Bende okul yüzünden erken çıktım... 00.10 da falan.. Ama o dakkaya kadar bile iyi eğlendim.. Kimbilir benden sonra neler yaptınız ehehe Bu tarz bişiyi cuma günü falan tekrarlayalım... Olurmu dark? Aslan organizatorum benim.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 yahu ben de yastık alcaktım sana ama para bitmisti euuuuu euuuu bu arada gelemedim bi daa yapın cuma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Lol aşırı komikti ema zehirledi havada corpporlar uçuşuyordu :) gücü az olanı alıyordum bende :P lol 1 kerede board yaptık kaçırdınlar gebertti beni gunn :P 3 kez öldüm 2 sinde gunn saolsun adam bana vurdu corpporu yedi arkadaşca mefta olduk...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 muhaha süperdi bunlar ya. foxx ben reno bizim gemide duruyoruz, bu gunn atladı bizim gemiye baltayla, bi renoya bi foxxa koyup duruyo. gunn bizim gemiye atlayınca bunların gemiden uzaklastık biz dönemesin geri diye sonra gunn a büyüleri yagdırmaya basladık. tam gunn a son eboltu atıp öldürdü reno da yıgıldı yere bunlar biri bi yana biri bi yana.[hline]Mors principium est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Ulan benim hatam şu oldu. Gemi hoplayıp zıpladığı için her kareden sonra benim attackim kesiliyormuş. YAni sürekli klik klik gerekiyo onu çok sonra farkettim. Eğer baştan uyansaydım daha can yakardım orda :)) Bu arada bence en komiği şuydu. Adamlar bize bordalamış topa tutuyolar ben bağırıyorum partiden (ölüyüm) ANAHTAR KİMDEEEEEEE??? GEMİYİ UZAKLAŞTIRINNNN!!!! ULAN ALLAH SİZİ NAAPSIN BEE AnAHTAR KİMDEEE BEEEE??? diye yarım saat bağırdıktan sonra benden çıktı anahtar lol. Ha bi de olayın en sonunda biz teslim olduk. Bunlardan Foxx ile Pop bizim gemiye atladı bizi reslemeye falan. Biz reslendikten sonra hooop bastık gemiyle kaçtık bu ikisini açık denizde boğduk. Sonra karaya kaçırıp gemiyi moongateden trammele geri kaçtık lol.[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 ehe olayın full anlatımı burda[hline]Mors principium est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2002 Lol foxla bendik adamlar harbi gemide bıraktılar ne res ne bişi vandering healer olmasa halimiz haraptı :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: dark-dr, 24 Ocak 2002 15:28 tarihinde demiş ki: bizim tayfa süperdi ama devamlı birbirimize bagırıp cagırma küfür falan cok eglendik. al bir süper konu daha :) bu arada cidden amma küfürleştik o gün lol orc kanı o zamanlar varmış içimizde dark efendi eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 olm uplayip durma eski konulari aklima geldikce guluyorum. O gun partiden sonra adamin biri binmişti bota "in" falan dedik inmedi sonra sen aldin assaga lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehe yok ben vuramamıştım hep sizin yüzünüzden :) tam saldırdım o arada siz büyülerle öldürdünüz pis büyücüler :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eet foxla oldurmustuk iki comboyla. adam da tam olurken `not worth count` yazmisti, sana mi sorcaz be tipe bak. eventten donmusuz kafamiz iyi zaten o kadar ale`in ustune. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ya ben artik oynayamiyorum da siz oynarsaniz yeni maceralarin mutlaka ss'lerini cekin, ben simdi cok yaniyorum o kadar cok ani var hicbirinin ss'ini almadigima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lol yaa, not worth the count lafını çok iyi hatırlıyorum o zamanlardan. baya zevkliydi o gece bahçede herkes trol olmuştu falan. beyne müdahele yapılabilse UO bilgilerimi siler tekrar noob olarak başlardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: beyne müdahele yapılabilse UO bilgilerimi siler tekrar noob olarak başlardım :) aynen :) lol aklıma geldi newbie anılarımdan birisi minoc bankın oralardayım birini lootlamışım ve gri olmuşum tabi millet bagırıyor gri gri öldürün diyerek :) benimde üzerimde yeşil bir robe var -ki onun hikayeside ayrı bi komedi lol- adamlar bana saldırdıgında durun ben yeşilim diye bagırdıgımı bilirim sonrasında da LOL ROFLMAO falan havalarda uçuşuyordu :)) yarama parmak bastın be gunn :P vuki halimle bile UOdaki newbie zamanım kadar eglenmemiştim[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Muahhaha bak pop ne buldum LOL. http://www.geocities.com/dieshaminodie/ Bizim safespot vardi hatirliyormusun Pop LOL. Bilmeyenler icin soyluyorum; Silver serpentin birisi ada gibi biryere sikismis orayi gittik markladik öle kalka, sonra milleti gateliyorduk oraya. Popeye'da orda serefsizlik halkasinin bir parcasiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar