Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kdvhesapla.com u tanıttık, olumlu olumsuz eleştrileri aldık. şimdi sıra www.benzinfiyatlari.info da bu projem için de gereksiz diyenin evine bizzat bp gelip petrol atığı bırakıp gidiyomuş, öyle diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tam gereksiz yazacaktım ki gereksiz yorumu ile ilgili yorumunu okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Haci iyi guzel de tek basina bir adresi hak eden seyler (proje diyecektim diyemedim) degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 niche marketing dediğimiz böyle bi şey işte di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu iyi misal. kullanılır bu. genelde amerikan ingiliz versiyonlarında falan bulunduğun yerin yakınındaki ucuz benzinleri verir. app ile onu da yaparsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Olmazsa olmaz bi ihtiyacti bu ve ben o acigi giderdim diyosun yani ? Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nasıl çalışıyo onlar? hotspot gibi mi? yani navigasyon mantığıyla en yakındaki istasyonların fiyatını popup balon şeklinde mi gösteriyo? ya da öyle bi app yapsam eypıl ürünleri için satışı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 di said: Olmazsa olmaz bi ihtiyacti bu ve ben o acigi giderdim diyosun yani ? Oldu. gün içinde ihtiyaç duyup da internette bulamadığın bi şey söylesene bana? hemen alayım domain'ini başlıyayım projeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bu ufak tefek projelerin sonucunda elde etmeyi planladığın şey nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: di said: Olmazsa olmaz bi ihtiyacti bu ve ben o acigi giderdim diyosun yani ? Oldu. gün içinde ihtiyaç duyup da internette bulamadığın bi şey söylesene bana? hemen alayım domain'ini başlıyayım projeye... Marketing expert(!) sensin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi buradan bakıp öyle mi gidecez benzinciye nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hayır Tenekeadam, önce random bi benzinciye gidip yakıt alıyosun, sonra bu siteye girip "aa burda daha ucuzmuş lan" diyip içerleniyosun. sitenin tüm amacı bu evet, saatlerimi günlerimi harcayıp sırf siz kararlarınızdan pişman olun diye yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi esas olay şudur. kendi oturduğun yeri girersin. sana yakın olanlar içinde en ucuz benzini söyler. şöle. A da oturuyorsun B'de benzin en ucuz ama X lira. C'de Xküsur lira. Senin yolun C'den geçiyorsa, B uzakta ise oraya git gel, yaktığın benzin kârdan fazla zarara sokar. Sana bunu verir işte app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Lukoilin benzini iyi midir? O değilde rüyamda benzin 6.43 oluyodu arabayı satışa çıkartıyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ha bak iyiymiş o zaman. Ingenious said: hayır Tenekeadam, önce random bi benzinciye gidip yakıt alıyosun, sonra bu siteye girip "aa burda daha ucuzmuş lan" diyip içerleniyosun. sitenin tüm amacı bu evet, saatlerimi günlerimi harcayıp sırf siz kararlarınızdan pişman olun diye yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dasaaa said: abi esas olay şudur. kendi oturduğun yeri girersin. sana yakın olanlar içinde en ucuz benzini söyler. şöle. A da oturuyorsun B'de benzin en ucuz ama X lira. C'de Xküsur lira. Senin yolun C'den geçiyorsa, B uzakta ise oraya git gel, yaktığın benzin kârdan fazla zarara sokar. Sana bunu verir işte app. yapsam olur aslında, olmıycak iş değil... eypıl developing tutolarını okumaya başlıyım ben bi ara, saolasın dasaaa ;-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 alakası olmamasına rağmen aklıma harika bi fikir getirdin eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Dartanian said: Lukoilin benzini iyi midir? O değilde rüyamda benzin 6.43 oluyodu arabayı satışa çıkartıyodum sdf lukoil'in merkezi rusyada diye biliyorum ki ruslar bu tarz konularda epey hassastır. fakat gidip hiç yakıt almadım oradan, bi ara denemek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Şu benzinci sayısını arttırırsan daha iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dasaa'nın dediği gibi olsa, telefonumdan baksam ilerideki benzincide daha ucuzmuş diye oraya gitsem yardırır o program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 satıştan komisyon verirseniz size daha ne proğram fikirleri üretebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Dartanian said: Şu benzinci sayısını arttırırsan daha iyi olucak internet sitesi olup fiyat bilgilerini paylaşan 5-6 tane daha firma var fakat çok fazla istasyona sahip olmadıkları için uğraşma gereği duymadım açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tenekeadam said: dasaa'nın dediği gibi olsa, telefonumdan baksam ilerideki benzincide daha ucuzmuş diye oraya gitsem yardırır o program. hatta arabaya bi A.I. monte etsek, kara şimşek gibi "abi 20 metre ötede benzin 8 kuruş daha ucuz, ben oraya çekiyorum aracı" diyip kendi kendine kontrol etse arabayı... hadi bakalım forumda inovasyon fırtınası estiriyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: niche marketing dediğimiz böyle bi şey işte di. amerikalı mısın sen niche marketing diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar