karabocek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 şimdi kız arkadaşımın doğum günü olcak ve mrk ediyorum bir kız en çok neden hoşlanıyor doğum günü hediyesi olarak bunu mrk ediyorum ne alsam yani..Onu böyle kalbinden etkilemek istiom hediyemle =))[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 çikolata herkesi etkiler ama doğum gününe gitmez[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArcheillaS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 önce bir iki gül al...yapraklarını kopar...sonra yaprakları kurut..sonra kuruttuğun yaprakları bi ipten geçirip kolye yap.......nası iimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sevkilinse git iş camasiri al :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Creel, 22 Eylül 2004 15:29 tarihinde demiş ki: sevkilinse git iş camasiri al :P Kesinlikle Katılıyorum[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Cabrio bir BMW.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 iyi bir parfüm ya da bir saat her zaman işe yarar[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sevgilinse bence güzel bir restorana yemeğe götür doğum günü kutlamasından sonra falan ha ama diyorsun doğum günü kutlanırken bir hediyede bulunsun elimde sonuçta onu en çok sen tanıyorsun her kızın hoşuna giden diye bir hediye yok onu tanıdığın kadarıyla sen birşeyler düşün bence. Ha normal bir kız arkadaşınsa işin zor çünkü ne alsan yanlış anlaşılma sakata gelme ihtimali var bu yüzden şirin bir peluş oyuncak gibi fazla abez kaçmayan şeyler alabilirsin. Tabi genede sen o arkadaşını bizden daha iyi tanıyorsun bence sen nelerden hoşlandığını öğren ona göre karar ver.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShirinShay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben olsam bıtter cıkolata gotururum :)[signature][hline]Ready to Fly Tıme Has Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmm sacma gelir belkide güzel bi etek alabilirsin?yada bence pijama al bak bu güzel gider harbi her yattında seni hatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 En sevdiği renk neyse o renk bir ev al bence, ama çok az kız etkilenir böyle şeylerden yani. "N'olmuş yani koyu mor bir yalı aldıysan bana?" diyen kız çok.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 [signature][hline]tksmtr!BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Çikolataya hayır diyecek bir kız tanımadım bugüne kadar. Ama ne diyim o da hediye olmas, Ev olayı da uçuk, Tavsiye, Sen al hatununu, hergünden farklı olacak ya nassı olsa doğum günü, güzel yemek + bişeyler yudumlayabileceğin bir yere götür. Bir de çiçek falan serpiştir şööle.. al sana unutulmayacak özel bir gün ya da gece[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bak bu aralar tesbih gibi kolyeler çok moda kızlar arasında deneyimlerime ve çevreme güvenerek söylüyorum bu işi yapan yengem var su gibi satıyor kolyeleri bi kaç kere gittim çalıştığı yere kızlar sıra olacak nerdeyse bence modası geçmeden al.fazla hapalıyada gelmez.ama bunu kız arkadaşınsa alma. insan kız arkadaşına onu ne kadar çok sevdiğini gönülden sevdeğini hissetirirse bi kız için olacak bence en büyük hediye ona sevgini saygını güvenini vs vs belirt ve okkalı bi öpücük kodur yanınada bir küpe ver....[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Creel, 22 Eylül 2004 15:29 tarihinde demiş ki: sevkilinse git iş camasiri al :P Nası yani ? Bence (bütçeni bilmiyom ama) şööle paraya kıyıp en güsel, onunda seveceği, birazda pahalı bir mekanda bir masa ayırt. Sonra ordaki garsonlara, çalışanalara biraz para verip durumu anlat. Mesela siz geldiğinizde "Hoş geldiniz Ahmet bey" (Şöölebiraz yerelere eğilerek ),"Ahmet bey, masanız hazır efendim." yada "Her zamankinden mi Ahmet bey ?" "Bir emriniz warmı Ahmet bey ?" vs vs desinler. Büyük ihtimal kız arkadaşın bunu senin ayarladığını anlayacaktır ama birlikte gülersiniz, eğlenirsiniz, kızı mutlu ettinmi sende mutlu olursun :) Ben yapmıştım, 200 milyona patlamıştı ama biran kendimi Al Capone sanmıştım. eheh.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 "Akşam yemeğini Paris' te yemeye ne dersin?" ;)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cep telefonu?:P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ona onu sevdiğini belli et yeter bu onun için en güzel doğum günü hediyesidir aldığın şeyin boyutu veya fiyatıyla alakalı bir şey değil bu[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ben bir kıza (sevgilim diil) kendi resmini hediye etmiştim. Okulda erkenden gidip sırasıın altına bırakmıştım.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Eğer yakınsanız iç çamaşır al cidden. Gayet güzel ve medeni bir hediye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Absolut, 22 Eylül 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Eğer yakınsanız iç çamaşır al cidden. Gayet güzel ve medeni bir hediye. Bende altı çizili kelimeye dikkat etmen koşulu ve başbaşa olmanız koşuluyla(başka insanların yanında iç çamaşırı vermeye sorun değilde okadar insanın hepsinin aynı anda medeni olması zor garip karşılayabilirler) buna +1 derim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ben medeni bi insan diilim galiba baya garip geldi yahu bu iç çamaşırı ehdesi gereksiz gibi yaf :).[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Dior'dan bi parfüm ii gider :D ya da Victorias secrettan iç çamaşırı (yannız bunnar etkileyici ama monoton şeyler yine de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 niye gayet samimi içten bir hediye sonuçta bir sevgili olarak bile ele alsak başlarda alınabilecek bir hediye değildir ilişkinin dallanıp budaklandığını ilerlediğini geliştiğini ciddileştiğini gösterir. (tabi verenin amacına göre değişir)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bence gayet güzel bir hediye. İlla senle sevişmeliyim anlamına gelecek diye bir manası da yok. Yani kazak almak gibi ama sadece içine giyiyor. Tabi genede biraz samimi olmak lazım ilk olarak. Yani ilk buluşmanız ise tavsiye etmem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar