Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrar Dönüş, Ne yapmalı?


Romario

Öne çıkan mesajlar

İlk çıktığı zamanlar büyük bi hevesle başlamıştım; ama sonradan bırakıverdim. Tabi 2 senedir devam eden oyunun tavsiye edilir kaynak siteleri, tavsiye edilesi serverlar ve patiden arkadaşların olduğu yerleri/guildleri öğrenmektir amacım; niyetim ise shaman oynamaktır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Bende yaklaşık oyun ilk çıktığı zamanlarda yaklaşık 1 sene oynadım.. Sonra sıktı bıraktım, geçen sene başları tekrar açtım 3-4 ay oynadım bıraktım, 1-2 ay önce tekrar açtım 1-2 gün oynadım bıraktım. Güzeldi eskiden şimdi daha güzeldir diye düşünmeni önermem pek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak shaman oynama:) rr84 shaman altcharım var ve mekanik oalrak belli başlı sorunlar var classta.Aslında sorundan ziyade diğer healer classlara oranla survivality konusunda sıkıntı yaşarsın.Aslında auto-detaunt ,run away, toug bonuslu hot, aoe slow , aoe knock back etc güzel abilitylerin var ama kullanışsız artık.Çünkü warbuddy kullanan baya adam doldu oyun.İlla healer oynıcam diyosan zealot açabilirsin.
İnsta heal mevzusu en önemli olay zaten.Doklar heal anlamında rakamsal olarak ezebilir.Ama o heal yalan.aoe hot mevzusundan rakamsal oalrak geçerler.St focusluycaksann targetı heal olarak zealot çog iyi çog iyi.He bide ben dps olcam filan diye düşünürsen gene shaman oynama git archmage aç sdf. He belki kiting o kadar efektif olmaz ama o kite a harcıycan sürede de on kere kesersin filan.Mevzunun başına dönersek hiç healer oynayıp sinir krizi geçirme eğer sağlam mele train grubun yoksa.Git bi cozın aç stagger&guard&kb bot takıl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...