legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Slm arkadaşlarım makinede zebula scriptlerim var ve de vendor koyduğun zaman vendorlar yerinden ayrılıyorlar ve peşimden gelmeye başlıyorlar bunu nasıl engellerin .set distan diye bir komu var axis ten kullanıyorum ama yine olmuyor. bu konuda ayrdımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi uo oynamalar dilerim
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sapwnlaya bilirsin veyacığıma .set homedist 1 yazıp vendora tıklıyabilirsin bide all stay macrosu ayarlada hemen skıpraşmasın tabbii eğer spawnlamıcaksan bunları uygula
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende spherede yeniyim daha server i ağdan nete nasıl çıkaracağımı bulamadım spawn koymadan yapıyorum ama add komutundan npc işte oradan yapıyorum bana brde ağ altındaki bir makine nasıl server açar ondada yardım ederseniz sevinirim modem rutır (yazım yanlışından dolayı özür dilerim) ağa bağlı yani serhangi bir makineye bağlı değil bende ağdaki bir makineyim
Öne çıkan mesajlar