KingV Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 29 Ağustos pazartesiye kadar oyun içerisindeki dükkanıda "special offers" kısmından ulaşabileceğiniz bedava iksirleri almayı unutmayın. her hesapta 1 kereyle sınırlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ben aldım ama gelmedi bug oldu sanırım napçaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 oha iksir lafini en sonra ilkokul 5 te duymustum sanirim, nostalji oldu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 mümkün olduğunca yabancıların dilimizdeki karşılıklarını kullanmaya çalışıyorum. bug oldu diyen arkadaşım daha denemedim ama bildiğim kadarıyla hesaptaki tek 1 karakter alabiliyormuş. 2. karakterine almaya kalktıysan sorun çıkmış olabilir. olmadı /petition yazarak şikayetini dile getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 böcek olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar