Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopek devreleri yakti


Odeon

Öne çıkan mesajlar

efenim annemlerin bir kopegi var barboncino kırmasi.kopek bizim oglani ve esimi acayip kıskanıyor nerdeyse isiracak. ufakligi rakibi olarak goruyor heralde masada yemek yensin yanina yaklastirmiyor cocugu.
neyse boyle gelip gecenler gunler kopegin bir oyuncagi var ilk oyuncagi. geceleri onu alip aglamaya basladi. onu eniği gibi altına alıp emzirmeye filan calişiyor gidip sakliyor koltuk arkalarina agliyo filan başinda. saklioruz koklayip nerde oldugunu anliyor agliyo başinda.
biz burada yokken hic boyle hareketleri yokmus biz gelince kopek devreleri aktı.
ne yapsak bu kopege iyice delirtmeden ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskanma olayını bilemicem ama oyuncak hayvan tipli bişeyse dişi köpekler belli dönemlerde yaşı geldiyse memesinde biriken süt nedeniyle yalancı annelik yaşaybiliyolar ve oyuncaklarını çocukları sanıp onları emzirmeye ve korumaya çalışıyolar.

Şuan benim köpeğimde böyle bi dönemden geçmekte.

Hee bi de çok duygusal oluyolar, kıskançlık o nedenle olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Kopegi ciftlestirmeniz yada kisirlastirmaniz lazim, Dartanian'in dedigi gibi kopek muhtemelen yalanci gebelik geciriyor ve o eski oyuncagini bebegi saniyor, bizim kopek ciftlesmedi hic ama 2-3 kere oyle oldu memelerinde sut birikirse bunu gunde 2 kere sagmaniz ve sonra buz basmaniz gerekir, bitiken sutlet kist yaptigi icin bu cok onemli kismi, bu asamaya gelmezsiniz umarim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...