cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sadece tek bi log koyucam edit yoktur bu logda dela da kendisi belirtir okadar firca atmiyorum ama cektik su 2 gundur serverdan onu belirttim hemen 15 dakkadir en fazla babz diye muabbet actin yoksa hic delirmicektim Delanoresse (ICQ#115663918) Wrote: 2 gun downdi sharkyden kaynaklaniyo ama galiba[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bak konu ne olursa olsun tamam biri sana bedava birseyi karsilik beklemeden veriyorsa na karsi azicik yapici ol. anliyorum hizli genclik kirarim vurarim ama sharky dedigin adam bu isi gonullu yapiyor digerleri gonullu yapiyor kimsenin bir beklentisi yok hatta saygi sevgi bekleyen bile yok ama bu sekilde celallenmek iyi degil. her neyse ben yatiyorum artik herkese iyi geceler radyo isi insallah yarin cozulecek(en kotu ihtimal gece gider yine elimde olan birsey degil gelecek hafta bir iki yeni server ekleyip cozerim bu isi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yok tamam bedava yapiyosun o ayri ona bisey demiyorum ama downsa down de bitsin inada niye bindiriyosun onu anlamiyorum[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: aquila, 26 Eylül 2004 03:20 tarihinde demiş ki: iyide adam edi zaten benim serverim down olmadi diye.sende yazmissin sharkyden kaynaklaniyo diye.neden hala adami yalanci cikarmaya calisiyosun? radyo 2 aydir bu serverdan host ediliyo yalanci cikarmiyorum inat etti bende down oldugunu kanitladim sharky host etmiyo serveri , ayrica olay 2 gun once oluyor zaten hayir adam gibi ookuyup anlamadan yorum yapmayin soyle sacmasapan[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ok babz veriyim[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Llama, 26 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki: bı daha olmasın aeuhuaehau[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cmr neyi anlamakta zorluk çektin anlamadım ? adam kendi serverından bahsediyor dediğin gibi 22 saatlik bir kapalı kalma durumu server biri için yeterince hatta haddinden fazla zarara mal olur. Ayrıca bizim serverın down olma sebepleri arasında yurt dışı çıkışları. Software bozulmaları gibi problemler var. Radyo software inin bozulması ile server host unun down olması arasında dağlar kadar fark var[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 savaşmayın sevişin, hepimiz kardeşiz, ya benimsin ya toprağın.[signature][hline]hebee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Angelfire, 26 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki: cmr neyi anlamakta zorluk çektin anlamadım ? adam kendi serverından bahsediyor dediğin gibi 22 saatlik bir kapalı kalma durumu server biri için yeterince hatta haddinden fazla zarara mal olur. Ayrıca bizim serverın down olma sebepleri arasında yurt dışı çıkışları. Software bozulmaları gibi problemler var. Radyo software inin bozulması ile server host unun down olması arasında dağlar kadar fark var angel adam akilli konusan tek kisi su topicte.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: cmrownz, 26 Eylül 2004 02:54 tarihinde demiş ki: abi kizdirmayin beni kızdırmayın adamı !!![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ayagina kapanalım boyle takım elbiseleri cekip :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar