MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Çok komik ya. Tam rezil!! boyle seslendirme yapılırmı!! Aradada şarkı çalıor, pop. Çok rezil, çok komik. Ahahaha...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 şaka programı heralde? tgrt deki şaka programındada abuk subuk seslendirmeler yapıyolar. bazen komik oluyo ama :) ya dogu şivesiyle konusan bi adam ya bi kocakarı yada bi top konusuyo.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 onların orijinalı ara ara trt 1 de çıkıyor. orijinal seslendirmenin ne kadar güzel olduğunu bir bilseniz. 2-3 kat daha komikliği artıyor.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 valla güzel seslendiriyorlar arada cidden güldürerek öldürme katsayısı yükseliyor bazende berbat ediyorlar[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ahahah yarılıyorum şu an var mı boyle bişi ahaha.. Aynı Flash TV'deki amerikan güreşi onu izleyeniniz var mı?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... [Bu mesaj nedanko tarafından 25 Eylül 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ahahah şu repliğe öldüm... Kadın çantasını yere çiviledi. SOnra taksi durdurup yardım edermisiniz taşımamda dedi. O sırada telefon açıyo gibi yapıyo. Adamda arkada çantayı kaldrmaya çalışıyor.. Kadın telefonda konuşuyo ya .. Dublajda soyle dedi.. "Hayatım nerdesin. Nişantaşımı? Ohhh paralar boraa tabi... Ahahah yarıldım...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 seslendirmeyi geçtim ben, tgrt'deki şaka programında şakaların arasında çıkan o kadından iğreniyorum. sırf onun yüzünden izleyemiyorum o programı. ürküyorum yani.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tgrt deki iğrenç eskiden trt 1 de seyrediyordum ama şimdi göremiyorum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tgrtdeki kadını sanki makyaj yapmamıslar, pastel boyamışlar.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 25 Eylül 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: -Mix-, 25 Eylül 2004 22:44 tarihinde demiş ki: tgrtdeki kadını sanki makyaj yapmamıslar, pastel boyamışlar. Aynen..Bende bunu birtek ben mi farkediyorum diyordum..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ule ne yapıorsin bacim! diye aptal seslendirmeler de var. Onlara uyuz oluyorum.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar