gramul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 AYRINTILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 oruc yasaklansin abi bi haller oldu foruma son 10 gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 erdoğan obama ile gömüştü gibi bir heyecanla açmışsın konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kap'a bildirmişler mi görüştüklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 said: ERDOĞAN OBAMA İLE GÖRÜŞTÜ !! HEPSİNİ ANLAT TÜM DETAYLARI İSTİYORUM:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 GwindonSurion said: erdoğan obama ile gömüştü gibi bir heyecanla açmışsın konuyu http://punditkitchen.files.wordpress.com/2008/05/political-pictures-stephen-colbert-epic-win.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 amerikadan gol haberi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 r.t.erdoğan said: beylar obama ile görüştüm haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 OooOha konuştular mı? Kaale alıp konuştuysa helal team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 19.08.2005 tarihinde yani 6 sene önce üye olup toplam 34 mesaj atan bir kişinin 34. mesajının bu olması enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çetintaş dev bir komplo teorisini uncover etmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Aklıma bir şeyler geliyor ama söylemeyeyim şimdi. 6 sene de 34 mesaj ne ya? Ben ilk gün 40 civarı mesaj atmıştım sanırım. Ya ben referans olmayayım tamam da,6 sene de 34 mesaj, sene de yaklaşık 6 mesaj yani 2 ayda 1 mesaj yapıyor...Diğer mesajlarını merak ettim şimdi bu arkadaşın. Nasıl görürürz bu arkadaşın diğer mesajlarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 buyur http://forum.paticik.com/search.php?13,search=,author=gramul,page=2,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_threads=0,sphinx_match_fields=BOTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yaptığım araştırmalardan sonra size şunu söyleyebilirim arkadaşlar.. Adam Ahmet Mete Işıkara terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Toplamda da 55 mesaj atmış. Garbage’a yazılan mesajlar toplam mesajlarda görülmüyor ya, o yüzden 34 mesaj olarak görünüyor… Neyse, 6 senede 55 mesaj. İşim-gücüm yok an itibariyle, oturdum elemanın mesajlara baktım. Adam ilk sene hiç mesaj atmamış. 1 sene sonra yani 5 yıl önce 3 mesaj atmış, yazdıkları şunlar: -neden herkes cebinde beş kuruş parası yoksa bile iyi giyinip etrafa zengin havası verirlerki -tom ve jerry hakkında neler düşünüyorsunuz -yarın ankara 19 mayıs yüzme havuzunda buluşmak isteyenler varmı Sonra 3 sene hiç yazmamış, 2 yıl önce tekrar başlamış mesaj atmaya.6 mesaj atmış. Geçen sene 5 mesaj atmış. 11 ay önce BJK-İBB maçına yorum yazmış. 7 ay önce 3 mesaj atmış. 2si 1 hafta içinde büyük deprem olabilir konulu.Diğeri de hicri takvime göre 2012de dünyanın sonunun geleceği şeklinde. 4 ay önce kendini aşmış, 20 tane mesaj atmış, bunların önemli bir kısmı ROKETSAN’a mülakata mı ne gidecekmiş,onunla ilgili patiden bilgi istiyor. 3 ay önce 3 mesaj atmış, 2si filmlerle ve 1isi BJK-GS maçı ile ilgili. 2 ay önce 8 mesaj atmış. 22 gün önce 2 mesaj atmış. Dün patlama yapmış…4 mesaj atmış. Dartanian haklı olabilir heee :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hamsilipilav said: buyur http://forum.paticik.com/search.php?13,search=,author=gramul,page=2,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_threads=0,sphinx_match_fields=BOTH sağol hamsi, kurcalarken buldum ben de.eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CSI terk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 uğraştığınız şeylere bak :D size ne adamın mesajlarından,gerçi bende kıllanmadım değil bu topicten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çetin abi naptın sen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Okumak için üye olmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yav üniversite değil ki bu okumak için üye olsun?! var bu işte bir iş. o roketsan ile ilgili soruları kıllandırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 nadasa bırakılmış hesaplardandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 başlığı değiştirin "çetinabi gramul ile görüştü!" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 haber sitesinde ana sayfasında bu konuyu aşağıdaki gibi vermesine tepki olarak açtım bu konuyu SON DAKİKA [center]FLAŞ FLAŞ ERDOĞAN OBAMA İLE GÖRÜŞTÜ FLAŞ FLAŞ[/center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar