Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ERDOĞAN OBAMA İLE GÖRÜŞTÜ !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

erdoğan obama ile gömüştü gibi bir heyecanla açmışsın konuyu

http://punditkitchen.files.wordpress.com/2008/05/political-pictures-stephen-colbert-epic-win.jpg
Mesaj tarihi:
Aklıma bir şeyler geliyor ama söylemeyeyim şimdi. 6 sene de 34 mesaj ne ya? Ben ilk gün 40 civarı mesaj atmıştım sanırım. Ya ben referans olmayayım tamam da,6 sene de 34 mesaj, sene de yaklaşık 6 mesaj yani 2 ayda 1 mesaj yapıyor...Diğer mesajlarını merak ettim şimdi bu arkadaşın. Nasıl görürürz bu arkadaşın diğer mesajlarını?
Mesaj tarihi:
Toplamda da 55 mesaj atmış. Garbage’a yazılan mesajlar toplam mesajlarda görülmüyor ya, o yüzden 34 mesaj olarak görünüyor…

Neyse, 6 senede 55 mesaj. İşim-gücüm yok an itibariyle, oturdum elemanın mesajlara baktım.

Adam ilk sene hiç mesaj atmamış.
1 sene sonra yani 5 yıl önce 3 mesaj atmış, yazdıkları şunlar:
-neden herkes cebinde beş kuruş parası yoksa bile iyi giyinip etrafa zengin havası verirlerki
-tom ve jerry hakkında neler düşünüyorsunuz
-yarın ankara 19 mayıs yüzme havuzunda buluşmak isteyenler varmı

Sonra 3 sene hiç yazmamış, 2 yıl önce tekrar başlamış mesaj atmaya.6 mesaj atmış.
Geçen sene 5 mesaj atmış.
11 ay önce BJK-İBB maçına yorum yazmış.
7 ay önce 3 mesaj atmış. 2si 1 hafta içinde büyük deprem olabilir konulu.Diğeri de hicri takvime göre 2012de dünyanın sonunun geleceği şeklinde.
4 ay önce kendini aşmış, 20 tane mesaj atmış, bunların önemli bir kısmı ROKETSAN’a mülakata mı ne gidecekmiş,onunla ilgili patiden bilgi istiyor.
3 ay önce 3 mesaj atmış, 2si filmlerle ve 1isi BJK-GS maçı ile ilgili.
2 ay önce 8 mesaj atmış.
22 gün önce 2 mesaj atmış.

Dün patlama yapmış…4 mesaj atmış.

Dartanian haklı olabilir heee :))
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

buyur
http://forum.paticik.com/search.php?13,search=,author=gramul,page=2,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_threads=0,sphinx_match_fields=BOTH

sağol hamsi, kurcalarken buldum ben de.eyvallah.
Mesaj tarihi:
haber sitesinde ana sayfasında bu konuyu aşağıdaki gibi vermesine tepki olarak açtım bu konuyu

SON DAKİKA

[center]FLAŞ FLAŞ ERDOĞAN OBAMA İLE GÖRÜŞTÜ FLAŞ FLAŞ[/center
]
  • Yeni Oluştur...