elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 download 97,6 ya kadar geldi ama su an devam etmiyor bunun sebebi ne olabilir?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 up[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 devamlı yükseliyor sonra tekrar düşüyorsa dl bozulmuştur. onu kurtarmanın bir yolu vardı ama zahmetli. hiç devam etmiyorsa, indircek adam yoktur. bunun yüzdeyle alakası yok. %1'de de adam olmayabilir, %99'da da. e yok günlerdir inmiyor diyosan o zaman dediğim gibi bozulmuştur. ben forumlardan şurdan burdan yolunu bulup düzeltmiştim. ama sorunu bulana kadar harcadığım vakitte baştan indirirdim. 2gb falan gibi büyük bir dosya değilse baştan indir derim. arada oluyor öyle şeyler. yok uğraşamam önemli diyorsan iyi bir araştırma lazım. not: belki de kolay bir şeydir ve yukarda yazdığım sorunla ilgili değildir. umarım değildir.. ,)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 190 mb cok buyk degil de ben zaten emule ın hızından da memnun kalmadım bir tek film ve oyunlarda 1 numara olması guzel. kazaa rullaz diorum eger duzeltilemiorsa.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar