Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mkv dosya formati nedir?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
ya ben de torrent'ten bir film indirdim. 2 cd. ikisi de mkv. açamadım bir türlü. yukardaki linkteki lite paketi denedim olmadı, full paketi denedim olmadı. başka bir mkv codec pack denedim olmadı. bu işi beceren var mı? filmin fake olma şansı var mı? ya da açılmamasının belli bir nedeni?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

matroska'nın official sitesinden pack'i indirdim kurdum.
divx'in son codec'ini kurdum.
xvid'in son codec'ini kurdum.
windows media player, wmp classic, bsplayer, winamp gibi bir sürü video oynatıcısıyla açmayı denedim ama açamadım.

ya hiç adı duyulmamış bir codec kullanılmış ya da fake bilmiyorum ama. biraz sonra silcem sanırım. mkv'ye de sinir oldum bu arada. güzel bir şeymiş aslında ama kötü anılar böyle kötü önyargılar bırakabiliyor işte ne yazik ki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
mkv dosyaları dosyaları en iyi görüntü formatlarından biridir asıl özelliğide ogm gibi içinde 2-3tane farklı dilde ses veya altyazı bulundurmasıdır genedle dvdden çekilir.Bilgisayarınızdaki bütün codecleri ve codec paketleri silin Burdakileri Yapın Önerim wmp classiclen izlemeniz subtitle ve sesleri sol köşede çıkacak menulerden değiştirebilirsiniz.O linkde divxi yazmamışlar birde divxi yükleyin ben her dosyayı sorunsuz calıstırabiliyorum.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

tüm codec'leri sildim. tek tek divx, xvid, ac3 filter ve ffdshow'u kurdum. virus'un o sayfada dediklerini de denedim.

matroska'nın sitesindeki bütün pack'leri denedim. o registry'den install etmeyi denedim.

nerdeyse on değişik oynatıcıda denedim ama olmadı. ben de fake olduğuna karar verip sildim. teşekkürler yardımınız için.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...