Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bugun scarface'i indirdim izliyim diye ama dosya formatlari .mkv cikti nedir bu mkv bilen varmi? neyle acilir ? codec lazimmidir ? hangi player oynatir tavsiyeniz nedir? ozellikle altyazili bir player tavsiye edermisiniz?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 buyrun http://www.matroska.org/downloads/windows.html[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 media player classic sanirim indiriyorum in$allah subtitle olayi vardir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oldu mu? media player classic ile bendede mkv uzantili dosya var elimdede acamadim biturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yukardaki matroska dan hem codec'i hemde media player classic'i indirin. sonra rahatca çalıştırabilirsiniz. Oldukça iyidir compression olarak mkv[signature][hline]is all that we see or seem, but a dream within a dream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 direk uyuz olup silmistim ben bidahada suprnovadan film indirmeme karari aldim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya ben de torrent'ten bir film indirdim. 2 cd. ikisi de mkv. açamadım bir türlü. yukardaki linkteki lite paketi denedim olmadı, full paketi denedim olmadı. başka bir mkv codec pack denedim olmadı. bu işi beceren var mı? filmin fake olma şansı var mı? ya da açılmamasının belli bir nedeni?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 up not: ya o kadar çok sticky topic var ki, iki saniye de bir 3. sayfaya düşüyo konular.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben litei yukledim bsplayer 1.0la acabiliyorum. 4-5tane var o formatda filmim hepsini sorunsuz aciyo, bazilari otomatik altyazili geliyo falan[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 vlc player ı deneyin. açamadığı format yok gibi bende m2v vardı anca bunla açabildim :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 http://vision-anime.com/help.php Burdaki ilk iki bağlantıdan konuyla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu grup çoğunlukla .mkv formatında yayınladığı için bu konuda yeterli bilgi var.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 File Extension Source buradan her dosya uzantısı hakkında bilgiye ulaşabilirsin...Çok güzel bir site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 matroska'nın official sitesinden pack'i indirdim kurdum. divx'in son codec'ini kurdum. xvid'in son codec'ini kurdum. windows media player, wmp classic, bsplayer, winamp gibi bir sürü video oynatıcısıyla açmayı denedim ama açamadım. ya hiç adı duyulmamış bir codec kullanılmış ya da fake bilmiyorum ama. biraz sonra silcem sanırım. mkv'ye de sinir oldum bu arada. güzel bir şeymiş aslında ama kötü anılar böyle kötü önyargılar bırakabiliyor işte ne yazik ki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 torrenti acip biraz upload etsen belki duzelir. bazen bendede oluyor oyle acamiyor biraz upload edince aciyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yok iki ayrı dosya var, ikisini de açamadı. bu olay 3 gündür var. torrent'i aşmıştım çok kere. torrent'i sildim. yakında bu dosyaları da silcem. yer sorunum yok gerçi, sinir etti.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 mkv dosyaları dosyaları en iyi görüntü formatlarından biridir asıl özelliğide ogm gibi içinde 2-3tane farklı dilde ses veya altyazı bulundurmasıdır genedle dvdden çekilir.Bilgisayarınızdaki bütün codecleri ve codec paketleri silin Burdakileri Yapın Önerim wmp classiclen izlemeniz subtitle ve sesleri sol köşede çıkacak menulerden değiştirebilirsiniz.O linkde divxi yazmamışlar birde divxi yükleyin ben her dosyayı sorunsuz calıstırabiliyorum.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tüm codec'leri sildim. tek tek divx, xvid, ac3 filter ve ffdshow'u kurdum. virus'un o sayfada dediklerini de denedim. matroska'nın sitesindeki bütün pack'leri denedim. o registry'den install etmeyi denedim. nerdeyse on değişik oynatıcıda denedim ama olmadı. ben de fake olduğuna karar verip sildim. teşekkürler yardımınız için.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar