senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 up! aklima takilan bir seyi soracam, simdi benim arkadasa demisler ki shengen vizesi alabilmek icin pasaportunuzun en az 15ay gecerli olmasi lazim vizeyi aldiktan sonra demisler. simdi benim 10 ay sonra yesil pasaport iptal olcak yas yuzunden, bu yuzden sorun cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yeşil pasaportla vize almıyorsun abi olayı o onun internetten bakıver hangi ülkeler diye, ingiltere hariç alayı hatırlıyorum ama belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yok gitcegim ulkelerde yesil icin vize muaf ama yazdigim olay kafami karistirdi iste, suresi 15aydan az diye sorun yaratirlar mi diye kafama takildi kime sorulur ki bu, kim anlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 vizeden sonra 3 ay mı ne süresi olsa yeter 15 ay ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yazdığını okumadım da şöyle bişi anlatayım 12 eylülde benim pasaport gg oluyordu 21 temmuzda çıktım dışarı 1 ağustosta geri döndüm hiç kimse hiç bişi demedi ki birden fazla ülke dolandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yesilmiydi seninki de? veya vizeyse shengen vizesimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Yeşil pasaport evet. Vize falan almadım merhaba ben geldim dedim gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 e bende de sorun cikmaz o zaman yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.mfa.gov.tr/umuma-mahsus.tr.mfa http://www.mfa.gov.tr/resmi.tr.mfa Genelde 6 ay tavsiye edilir ama pek sorun olacağını sanmam. İçinin rahat etmesi için konsolosluğu arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 umumi de fransa'yi yazmamislar resmi icinde 1 yil diyor benim 10 ayim var. en iyisi bi fransa konsoloslugunu ariyayim ben. bide konsolosluktakiler turk mu? fransizsa bile ingilizce anlasiriz heralde dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi şöyle bişi var trenle yolculuk yaptığın ve etliye sütlüye karışmadığın sürece kimse sen kimsin sorusunu sormuyor. Kafan rahat olsun yani otelde arkadaşın kartla kaldık gerçi orda isteyebilirler göstermeni kimlik hesabı oda kimlik olarak yani aha bunun şu kadar süresi kalmış diye bakmıyorlar. Paris maris amsterdam ispanya hiç birinde sıkıntı olmadı ki ispanyaya giderken tren biletleri bile kontrol edilmedi. Biletsiz binilse beleşe gelirdi yolculuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tren biletiyle pasaportun hiç bi alakası yok ama adamlar tembele getirmeye çalıştım :P ameleler 5 oldumu kapatıp gidiyorlar bikaç saat sonra tekrar açıyorlar dükkanları çok aptalca O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ucakla gidiyorum abi once luksemburga gitcem ordan koln amsterdam paris bruksel yapip donuom iste. luksemburg almanya belcika icin 3 ay yeterli demisler, listede hollanda ve fransa yok, bunlarin da konsolosluklarini arayip ogrenirim. sorun cikar derlerse normal pasaport'ta alirim vize ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bende diyorum ki uçaktan indiğin yer hariç pasaportunu sormayacaklar bile diğer ülkelerde extrem bi durum olmadıkça amsterdam beni 2 gün misafir etti bi problem olmadı yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar