senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi c'de memeory managmenti iyi kavra, bide pointerlar vsler bide temel data structuresleri ADT'leri ogren, sonra ugrastikca ogrenirsin zaten sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yahu C yi adam akıllı öğrenmeyi çok istiyorum,hele hele data structures konularının tamamını ama okul zamanı ilk gördüğümde bir halt anlamadığımdan doğan moral bozukluğu yüzünden temel seviyede kaldı C,data structures konularım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya salla okulu okulda onlari ogrenebilen insanoglu yoktur zaten ben data structuresleri de patternleri de operating systemi de hep kendi cabalarimla ogrendim, derste bi bok anlamiyordum cok afedersin kendimi zorlamama ragmen. o algoritmalari fln kagida cize cize tek tek kagit ustunde calistira calistira anladiydim. gerci data strusecleri bayaa bi unutmusum, bu aralar tekrar ederken farkettim sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kaynak tavsiyesi varmıdır arkadaşlar misal C için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar