Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş? Kevin Durant? Hö?

Llama

Öne çıkan mesajlar

NBA'nın lokavta girmesiyle Deron Williams'ı kadrosuna katan ve Kobe Bryant ile anlaşmak üzere olan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

NBA'nın lokavta girmesinin ardından gözünü NBA yıldızlarına çeviren, New Jersey Nets'in oyun kurucusu Deron Williams'ı transfer eden ve Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant transferinde büyük adımlar atan Beşiktaş şimdi de NBA'in en genç sayı kralı Kevin Durant'ı transfer etmek istiyor.

ESPN adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Kevin Durant'ın menajerinin Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüğü, ayrıca oyuncu için İspanya ve Rusya'dan gelen teklifleri değerlendirdiklerini de söyledi. Kevin Durant'ın menajeri Aaron Goodwin ayrıca oyuncunun Çin'de oynamayı düşünmediğini de söyledi.

Aaron Goodwin yaptığı açıklamada, "Türkiye seçeneği çok ilgi çekici. Diğer ülkelere de bakıyoruz. Kevin bir yerde oynamak için henüz kimse ile anlaşmadı. En uygun fırsatı arıyoruz" ifadelerini kullandı.

Goodwin ayrıca menajerliğini yaptığı bir diğer oyuncu olan Atlanta Hawkslı guard oyuncusu Jamal Crawford ile de Türk takımlarının ilgilendiğini söyledi. Goodwin, "Türk takımları çok atılganlar" ifadesini kullandı.

Kaynak : Sporx
Sosyal ağlarda paylaş

yok olm adamlar şampiyon olduktan sora madalyalarla beraber otobuse gidiolardı bu olduğunda. chauncey, derrick, tyson, stephen falan çok cana yakındılar. ztn derrick ve tyson'la resimde çektirdim ama kevin kimsenin suratına bile bakmadı. gidebiliceği en uzak yerden geçti bi ara bi elini uzattı ole high 5 ayağına o sırada tuttum elini "bak dedim kevin dedim kopeğin olayım gel buraya" dedim dinlemedi gitti direk.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir habere göre durant'in menejeri ile beşiktaş'lı yöneticiler görüşmüş. Kobe'ye ne veriyorsunuz demiş işte 700.000 teklif ettik demişler. Aynısını verin Durant hemen gelir demiş menejeri,

Bizim yönetim de işte reklam yapamayız, sponsorlar karşılamaz vs. diye 400.000'e inmişler. Kabul edilmemiş

şu haber doğruysa var ya ...
Sosyal ağlarda paylaş

eh işin rezalet boyutu halen sürüyor. Halen para yok deniyor ve yerliler ile falan sorunlar yaşanıyor zaten

neymiş efendim sponsorlar ödeyecekmiş bu parayı, 3 kişiden takım kuracaksan sponsor parasıyla tamam ama diğer 9-10 adam ne olacak ?

aptallar tarafından yönetiliyor beşiktaş basketbol şubesi, bunu görüp onlara izin veren üst yönetim de aynı derece aptal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...