Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 NBA'nın lokavta girmesiyle Deron Williams'ı kadrosuna katan ve Kobe Bryant ile anlaşmak üzere olan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. NBA'nın lokavta girmesinin ardından gözünü NBA yıldızlarına çeviren, New Jersey Nets'in oyun kurucusu Deron Williams'ı transfer eden ve Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant transferinde büyük adımlar atan Beşiktaş şimdi de NBA'in en genç sayı kralı Kevin Durant'ı transfer etmek istiyor. ESPN adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Kevin Durant'ın menajerinin Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüğü, ayrıca oyuncu için İspanya ve Rusya'dan gelen teklifleri değerlendirdiklerini de söyledi. Kevin Durant'ın menajeri Aaron Goodwin ayrıca oyuncunun Çin'de oynamayı düşünmediğini de söyledi. Aaron Goodwin yaptığı açıklamada, "Türkiye seçeneği çok ilgi çekici. Diğer ülkelere de bakıyoruz. Kevin bir yerde oynamak için henüz kimse ile anlaşmadı. En uygun fırsatı arıyoruz" ifadelerini kullandı. Goodwin ayrıca menajerliğini yaptığı bir diğer oyuncu olan Atlanta Hawkslı guard oyuncusu Jamal Crawford ile de Türk takımlarının ilgilendiğini söyledi. Goodwin, "Türk takımları çok atılganlar" ifadesini kullandı. Kaynak : Sporx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 lokavt bitince ne olacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu sezon oynanmıcak nba açıklandı bi sene reklam olur işte beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu sene oynanmicağı daha açıklanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 büyük olasılıkla oynanmıcak o halde tamam öyle diyelim hatta hunter açıklamasında herkez klüp bulsun dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 5 e tamamlasınlar bari dee all-star gibi olsun, o zaman izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Llama said: herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: 5 e tamamlasınlar bari dee all-star gibi olsun, o zaman izlerim. yoksa izlemicen yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kevin durant kesin gelir avrupaya, çocuk basketbola aç bütün sokak basketbolu turnuvalarında oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 KD besiktasa gelirse acik ve net en agirindan besiktas fanatigi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 durant ne zmanki yanımdan geçerken resim çektirmedi benle işte ozmn bitti bnm için. lan elini tuttum bırakmadım adamı çekti gitti herif. lan diorm kevin diorm yok dinlemedi gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ilginç valla o amerika takımında taraftara en yakın olması gereken adam durantti, foto isteyince ilk çektiren o olur diye tahmin ederdim. ya tipini beğenmemiş ya da maç yorgunluğu(maç öncesiyse maça konsantre olma) yüzünden çektirmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yok olm adamlar şampiyon olduktan sora madalyalarla beraber otobuse gidiolardı bu olduğunda. chauncey, derrick, tyson, stephen falan çok cana yakındılar. ztn derrick ve tyson'la resimde çektirdim ama kevin kimsenin suratına bile bakmadı. gidebiliceği en uzak yerden geçti bi ara bi elini uzattı ole high 5 ayağına o sırada tuttum elini "bak dedim kevin dedim kopeğin olayım gel buraya" dedim dinlemedi gitti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hırsız sanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 para isticeksin sanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ya bi gidin arkadaş derrick gibi adam değil kevin. derrick geldi kendi çektirdi resmi sanki. canım ya mvp işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Daha öncede söyledim Kobe'yi unutun başta sponsorları izin vermez türkiye b.lig'inin bir izleyeni yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://espn.go.com/nba/story/_/id/6848759/oklahoma-city-thunder-kevin-durant-early-stages-contract-negotiations-turkish-team-agent-says Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi bir habere göre durant'in menejeri ile beşiktaş'lı yöneticiler görüşmüş. Kobe'ye ne veriyorsunuz demiş işte 700.000 teklif ettik demişler. Aynısını verin Durant hemen gelir demiş menejeri, Bizim yönetim de işte reklam yapamayız, sponsorlar karşılamaz vs. diye 400.000'e inmişler. Kabul edilmemiş şu haber doğruysa var ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yalnız geçen sene para yok ayakları çekip basketcilere çektirilen çileden sonra şu iş hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 eh işin rezalet boyutu halen sürüyor. Halen para yok deniyor ve yerliler ile falan sorunlar yaşanıyor zaten neymiş efendim sponsorlar ödeyecekmiş bu parayı, 3 kişiden takım kuracaksan sponsor parasıyla tamam ama diğer 9-10 adam ne olacak ? aptallar tarafından yönetiliyor beşiktaş basketbol şubesi, bunu görüp onlara izin veren üst yönetim de aynı derece aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adamlar vatanı kaynak mı göstermisler :D demirörenin deilmiydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar