eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kedimin kulaklarında yaralar çıktı veteriner ilaç filan verdi ama bi işe yaramıyo hayvancık uluyo resmen acaba verdiğim mamadan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 çiftleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ne mama veriyorsun ki? söylemedi mi veteriner hastalığın ne olduğunu sebebini falan? çok kaşındığı için yara olmuş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bonzi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 başka veterinere götür. anlamıyordur o belki. böyle de çözüm üretirim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sinektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 NolaxThensbane said: bonzi misin üstüme alıyorum ve cevap veriyorum. cinsel ilişkiye giremedikçe sivilce çıkartan arkadaşlarım var, o mantıkla dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Aluriel said: ne mama veriyorsun ki? söylemedi mi veteriner hastalığın ne olduğunu sebebini falan? çok kaşındığı için yara olmuş olmasın? yok sebebini söylemedi. bi deneyelim ilacı dedi. bide karnı çok şiş rahminde bi problem varmış ameliyat olcak onla ilgisi var mı filan dedim veteriner bi omzunda papağan bi omzunda tanımlyamadığım bir yaratık takılıyodu. böyle normal migros maması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 nasıl veteriner abi o nesi olduğunu söylemiyor hayvanın. ilginçmiş. mamadan olacağını sanmıyorum başka bi sebebi vardır. kaşıyarak yapıyor olabilir mi ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kulağın dısındamı içindemi? kulak dışında tüy dökülmesi vb tarzı yaralar varsa mantar olabilir. mantarsa eger o insanada geçer ve insana gectiginde tedavi bitse bile iz kalabilir. sen biran once baska bi veterinere daha goster bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar