xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 40-50 sayfalık bir sunum hazırlanmış. tüm ekşınlarda verilmiş. her şey hazır. sadece video formata çevirip. dvd player ve ya usb flash dan sunum yapılacak. iyi-görüntü kalitesinde ciddi yardımı dokunacak program arıyorum. lütfen yardım. mjks.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Camtasia tarzı screen recording programlar ile slaytı önce kaydet. Sonra istediğin formatta video dosyası olarak dönüştürebilirsin. Başarılı bir program. İsteğe bağlı olarak ses de kaydedebilirsin. Şimdilik başka pps/ppt to avi gibi bir program gelmedi aklıma... Bir googleladım da wondershare ppt to avi programı çıkartmış bir tane de ne kadar başarılıdır hiçbir fikrim yok.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bir sürü program var bunun için ya google ppt to avi hatta direk ppt to video
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Dun aksam yengem basimin etini yedi. Kesin yapmaliyim. Camtasia ile de olur. Bir de online site uzerinden yapan bi site yok mu?
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi internet sitesine falan hiç gerek yok, windows 7 ile gelen bir olay var, .ppt uzantısını .avi yap direk dönüştürüyor.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 tmm tmm yaptım be aa
Öne çıkan mesajlar