Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Abi şimdi farkediyorum ki komşularımı çok sevdiğimden 30wattlık amfiyi tedirgin çalıyorum ben ya. zaten milim açıyorum sesini, daha şikayetim de yok ama huzursuz oluyorum. sennheiser c300 falan taktım şimdi de kablosu kısa geldi iki büklüm falan oldum hoş olmadı yani. böyle beni stüdyo moduna sokacak, sadece işimi görebilecek kadar pahalı bir kulaklık öneriverin be. havaya sokabilsin, şevkimi kıracak kadar bet ses vermesin yeter. mydukkandan link de atarsanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Butce nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu topağı açarken max 100 düşünüyordum. şunu buldum. hoş gerçi şu fiyata neyi alırsam alayım aynı hesap gibi geliyor. neyse keyword: "işimi görecek düşük bütçeli fiyat/performans kulaklığı" edit: düşünüyordum demişim spesifik olmamış. yani şu var 150 ye bu aralıkta en überi bu derseniz bir gözden geçirebilirim bütçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://p.lefux.com/61/20090722/A03590000P/InsetImage/35mm-Stereo-Audio-Extension-Cable-Male-to-Female_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 şimdi amfinin olayı kendi hoparlöründe bitiyo zaten, kulaklıktan alacağın ses amfinin kendisinden çıkacak olan sesten çok farklı ve yapay tonlarda olur. boşver komşuları, yardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ingenious said: şimdi amfinin olayı kendi hoparlöründe bitiyo zaten, kulaklıktan alacağın ses amfinin kendisinden çıkacak olan sesten çok farklı ve yapay tonlarda olur. boşver komşuları, yardır... aynen, rezalet oluyor. bir de ses kaynağı kulağa çok yakında olduğu için pek keyif alamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 20 liralık kulaklık gibi davranmayın abi aletlere. 400 liralık amfinin performansını %100 düşürecek değil ya 100 liralık kulaklık. çok ayıp oldu http://www.youtube.com/watch?v=zRP52TqzGu4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tamam da işin içinde akustik, ses kaynağının uzaklığı, hoparlörün frekans aralığı gibi bi çok etken var. kulaklıkla bunları yakalayamazsın, demeye çalıştığımız şey o... ha amaç sadece parmak çalışması yapmaksa az buçuk distortion + kulaklık iş görür tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar